See other templates

Promeses

Crònica Promeses 26/5/2018

ESPLUGUENC; 2-7 ; PROMESES

Partit molt ben jugat pels nostres promeses. A poc pel final de temporada, hem aconseguit un dels objectius que teníem, saber jugar en equip , combinar futbolisticament a travès de passades al terreny de joc

El primer quart, ens vam avançar amb un gol de Leo pero al poc temps ens van fer l'1-1.

El segon quart vam guanyar 0-2 amb gols de Diego i Julio, en un quart, on vam ser molt superiors.

El tercer quart va acabar 1-3, on Pol Lansac (2) i Diego ens van fer avançar-nos al marcador amb 3 gols de diferència, però vam encaixar un gol en una acció a pilota aturada.

L´últim quart va acabar 0-2 on Oriol va fer un golàs desde fora de l'àrea i Julio va fer un altre bon gol.

Destacats: Diego i Pol Lansac

CRÒNICA PROMESES 12/5/2018

PROMESES; 2-2 SABA

Els nostres promeses han tornat a demostrar les seves ganes de gaudir d'aquest esport. Afrontàvem un partit amb baixes molt importants, pero l'equip ha demostrat que cada vegada sap jugar més en equip i que cada vegada aprèn més conceptes del fútbol.

El primer quart vam perdre per 0-1 després d'una jugada individual d'un jugador del Sant Andreu on el nostre porter Armand no hi va poder fer res.

El segon quart va acabar sense gols, ja que el nostre porter Armand va fer grans aturades, impedint més gols de l' equip rival.

El tercer quart, vem gaudir d'infinitat d'ocasions pero com a mínim fer l'empat, pero al últim minut del quart, Leo va fer el 1-1.

L'últim quart va estar molt igualat, tots dos equips vam fallar ocasions clarisimes, pero un altre cop Leo, va fer el 2-1 per avançar-nos al marcador. Fins que al últim segon del partit desprès de treure de banda a prop de l'àrea, no vem saber treure la pilota i un jugador del Sant Andreu, només la va haber d'empenyer per fer el definitiu 2-2.

Destacats: Leo i Armand

CRÒNICA PROMESES 17/02/2018

PROMESES 3-2 TERLENKA

Els promeses van tornar a demostrar les ganes que tenen de jugar cada dissabte. Van fer un partit molt bo i molt disputat davant un bon rival com el Terlenka. La clau del partit va ser la nostra defensa, la qual va estar molt concentrada durant tot el partit i va concedir molt poques oportunitats al rival. El partit va acabar 3-2 tot i que podria haver acabat amb una distància encara superior. Destacar l'entrega i ganes d'Alexander en defensa i els gols de Julio.

1er quart: 2-0 (Oriol i Julio)

2on quart: 0-1

3er quart: 1-1 (Julio)

4t quart: 1-0

Crònica Promeses 28/4/2018

SPORTING ; 4-5 PROMESES

Partit molt disputat, on a la primera part Diego va fer dos molt bons gols i ens va permetre avançar-nos al marcador, tot i així vam encaixar un.

Només iniciar la segona part, vam rebre un gol als 10 segons, després d'una errada defensiva, però al cap d'una estona, Diego va tornar a fer un altre gol.

El partit arribaba a las seves acaballes i el Sporting Gavà, va començar molt fort i vam encaixar dos gols, que els posaven per davant en el marcador global.

L'equip es va sobreposar a la situació i va fer una gran jugada, que va culminar Pol Lansac i practicament a l'últim minut, Diego va fer el gol que ens donava la victòria.

CRÒNICA PROMESES 27/01/2018

Pomeses 3-3 Cornellà

Els promeses van fer un dels millors partits de la temporada, empatant a 3 a casa contra un equip molt ben organitzat com és el Cornellà. Tot i tenir baixes al equip, vam competir molt bé. Destacar la progressió dels nostres nois en la sortida de pilota en curt desde el darrere, aspecte en el que ens hem centrat més en els entrenaments d'aquesta última  setmana.

El primer quart ens vam avançar amb un golàs d'Oriol desde fora de l`àrea. Però a l'últim minut del quart ens van agafar a la contra i ens van fer el gol del empat. (1-1)

2n quart: El vam guanyar amb una jugada espectacular de Pol Lansac, que va marxar de tot el camp i va definir molt bé devant el porter. (2-1).

3er quart: Aquest quart vam encaixar dos gols bastant similars, on els rivals van ser molt efectius i nosaltres no ho vam ser.

(2-3)

4t quart: En aquest quart vam començar a jugar més en equip, cosa que ens va permetre fer el gol del definitiu 3-3. Desprès de una jugada que va iniciar Pol Méndez desde el nostre camp, Pol Lansac va fer el gol del empat.

Destacats: Pol Méndez i Pol Lansac.

Cap Amunt