See other templates

Promeses

CRÒNICA PROMESES 17/02/2018

PROMESES 3-2 TERLENKA

Els promeses van tornar a demostrar les ganes que tenen de jugar cada dissabte. Van fer un partit molt bo i molt disputat davant un bon rival com el Terlenka. La clau del partit va ser la nostra defensa, la qual va estar molt concentrada durant tot el partit i va concedir molt poques oportunitats al rival. El partit va acabar 3-2 tot i que podria haver acabat amb una distància encara superior. Destacar l'entrega i ganes d'Alexander en defensa i els gols de Julio.

1er quart: 2-0 (Oriol i Julio)

2on quart: 0-1

3er quart: 1-1 (Julio)

4t quart: 1-0

CRÒNICA PROMESES 27/01/2018

Pomeses 3-3 Cornellà

Els promeses van fer un dels millors partits de la temporada, empatant a 3 a casa contra un equip molt ben organitzat com és el Cornellà. Tot i tenir baixes al equip, vam competir molt bé. Destacar la progressió dels nostres nois en la sortida de pilota en curt desde el darrere, aspecte en el que ens hem centrat més en els entrenaments d'aquesta última  setmana.

El primer quart ens vam avançar amb un golàs d'Oriol desde fora de l`àrea. Però a l'últim minut del quart ens van agafar a la contra i ens van fer el gol del empat. (1-1)

2n quart: El vam guanyar amb una jugada espectacular de Pol Lansac, que va marxar de tot el camp i va definir molt bé devant el porter. (2-1).

3er quart: Aquest quart vam encaixar dos gols bastant similars, on els rivals van ser molt efectius i nosaltres no ho vam ser.

(2-3)

4t quart: En aquest quart vam començar a jugar més en equip, cosa que ens va permetre fer el gol del definitiu 3-3. Desprès de una jugada que va iniciar Pol Méndez desde el nostre camp, Pol Lansac va fer el gol del empat.

Destacats: Pol Méndez i Pol Lansac.

CRÒNICA PROMESES 16/12/2017

PROMESES 4-4 AE PRAT

Gran partit dels nostres promeses aquest dissabte. Partit molt entrentingut on ens ho vam passar d'allò més bé. L' empat a 4 va ser just, ja que els dos equips vam mostrar moltes ganes de jugar i guanyar.El 1er quart el vam guanyar 1-0 amb un gol de Diego, va ser el quart on posiblement  més bon fútbol vam mostrar. El 2on quart va estar molt igualat, però el Prat ens va posar moltes dificultats i vam perdre 0-1 tot i haver pogut fer algun gol. El 3er quart el rival va fer un molt bon quart i ens va guanyar per 0-2.

L'últim quart va ser el més entretingut, vem jugar molt bé i ens vam posar 3-0 amb gols de Diego, Julio i un gol que va ser mig en propia porteria i propietat de Diego. Finalment un xut del rival va fer el definitiu 3-1 i global 4-4.

Destacar a Pol Méndez i Julio Roldán pel seu gran partit i les seves ganes. I donar ànims a l'Oriol, el qual fa 1 mes que no pot jugar amb nosaltres i el trobem molt a faltar!

CRÒNICA PROMESES 13/01/2018

SPORTING 1-1 PROMESES

Partit molt disputat dels promeses contra un rival amb una plantilla de jugadors molt amplia i competitiva. Tot i nomès tenir dos jugadors a la banqueta, els nostres promeses van competir amb moltes ganes i van treure un molt bon resultat.

Va ser un partit de poc gols, on amb el definitiu empat a 1, vam fallar un penal, que ens hagues donat la victoria.

Destacar el partit de Diego i Pol Lansac.

1er quart 0-0

2on quart 1-1 (Pol Lansac)

3er quart 0-0

4t quart 0-0

Seguim creixent i aprenent.

CRÒNICA PROMESES 2/12/2017

COOPE 5-2 PROMESES

Bon partit dels nostres promeses el passat dissabte. Vam jugar contra un rival on anteriorment ja ens havíem enfrontat dues vegades i erem coneixedors dels seus bon jugadors. Tot i ser conscients de la seva superioritat vam fer un partit molt competit, on el seu porter va fer presencia de les seves bones qualitats.

El 1er quart vam perdre 2-1 on Diego va fer un molt bon gol.

El 2n quart el vam empatar 1-1 amb  un gol de Pol Lansac.

El 3er quart vam perdre 1-0 i vam fallar  un penal.

L´ultim quart  vam perdre per 2-0.

La sensació final va ser que aquest equip sempre competeix, i el més important, és un equip feliç, el qual gaudeix molt tant als entrenaments com als partits i cada día aprenem diferents coses.

Destacats: Diego Vicente i Pol Lansac.

Cap Amunt