See other templates

PreBenjamí B

Prebenjamí B 3-2 Sant Vicens

Partit dur i complicat en el dia d'avui en què cal destacar el treball en equip. Hem sortit concentrats des del primer minut i sempre hem estat per davant en el marcador, encara que ells ens han encaixat dos gols. Toca seguir treballant i pensar en el partit de la setmana vinent. 

Golejadors: Ignacio i Oriol

CRÒNICA PREBENJAMÍ B 3/02/2018

Prebenjamí B 9-0 C. Escola F. Gavà

Aquest cap de setmana l'Atletic ha jugat molt bé, demostrant el futbol que venim entrenant dia a dia. Amb tres nois del promeses que han ajudat al prebenjami, hem aconseguit acabar el partit 9-0 a favor de l'atletic. Bon futbol des del porter fins als davanters és el que els nois han demostrat aquest dissabte. Els entrenadors estem molt contents amb l'esforç i la concentració de les últimes setmanes. A segui així... Destacats: Pol (promeses) i Bruno

CRÒNICA PREBENJAMÍ B 13/1/2018

Sant Andreu Barca A 3-5 Prebenjamí B

Partit molt complicat en el dia de avui en el que en principi només podien assistir 6 jugadors. Ells eren 7 i tot i les dificultats hem aconseguit fer-nos amb la victòria, no ha sigut un camí fàcil ni molt menys. Hem hagut de treballar molt tots tant en defensa com en atac i hem hagut d’adaptar-nos a situacions difícils. Cal destacar l'esforç i el compromís de tots els jugadors de l'equip, molt bon partit i ha seguir treballant. 

No es pot destacar a un jugador en concret ja que tots hem lluitat per aconseguir la victòria.

Golejadors: Oriol, Joel i Albert.

CRÒNICA PREBENJAMÍ B 27/01/2018

Prebenjamí B 3-3 Sporting Gavà F.C

El Prebenjami B de l'Atletic ha estat a un nivell molt alt en quan a defensa. Els porters han salvat els atacs continus de l'equip contrari i només 3 gols en han servit per empatar un partit molt dur.

Donem gracies als jugador que han vingut ajudar aquest cap de setmana.

Destacats: Bruno i Oriol.

CRÒNICA PREBENJAMÍ B 19/12/2017

Sant Just 3-5 Prebenjamí B

Partit molt igualat en el dia de avui que teníem moltes ganes de guanyar contra un rival com és el Sant Just. Hem sortit molt concentrats i ha provocat que marquem 2 gols i encaixem 1 en la primera part, en la segona i tercera part ens hem adormit una mica però al final del partit ens hem tornat a ficar les piles i hem marcat 1 gol més en cada una de les parts restants. Partit guanyat molt important, però queda molt camí per recórrer, a seguir treballant!!!

Gols: Oriol, Lukas, Pol, Albert G

Destacats: Oriol i Bruno

Cap Amunt