See other templates

PreBenjamí B

Crònica Prebenjamí B 19/5/2018

PrebenjamíB 2-3 Sporting Gavà

Partit molt complicat en el que vam entrar una mica dormits i poc situats. Al segon quart ens vam centrar una mica i vam marcar el primer gol del partit. Al segon quart vam marcar un altre pero en el tercer ens vam adormir una mica i el rival va començar a arribar a la nostra àrea. Després d’uns quants atacs del rival ens va arribar el 2-1 i seguidament el 2-2. A l’últim quart vam lluitar de tú a tú i en una contra en la que només teniem 2 defenses ens van marcar sense poguer fer molt al respecte.

Destacats: Oriol i Bruno

Crònica Prebenjamí B 12/5/2018

Gavà 1-2 Prebenjamí B

Aquest cap de setmana el Prebenjamí B de l' Atlètic va fer una gran proesa. La nit abans quasi no tenia jugadors, i el dissabte l'equip es va presentar al partit amb 6 jugadors, més ben dit, 6 gladiadors. L'entrenador del Gavà es va negar a jugar amb 6 jugadors al camp, per tant tenien una avantatge d'un jugador durant tot el partit, i a més el Prebenjamí no tenia canvis, com és d'obviar.

Tot i aquest entrebanc, l'Atlètic no es va fer petit. Va decidir fer front a les adversitats, i amb esforç i bon futbol, va acabar aconseguint l' impossible. Va haver jugadors que es van passar tot el partit jugant d'una posició que no era la seva natural i sense parar de córrer. L'esforç estava en tot moment en les ments dels jugadors del prebenjamí, i els entrenadors estem molt agraïts per aquest gran partit, pels jugadors que s'hi van presentar, i pel gran futbol que van demostrar. Ànims Atlètic!!! Destacats: tot l'equip.

Golejadors: Oriol i Luca

Crònica Prebenjamí B 28/4/2018

Sporting Gavà 8-2 Prebenjamí B 

Partit molt difícil avui en el qual les coses treballades no han acabat de sortir. Al principi del partit hem sortit molt ficats, al primer quart els hi hem marcat dos gols i ells un en una contra que Luca no pot tallar. A partir dels dos gols del segon quart, les coses han deixat de sortir i ens han acabat marcant gols per falta d’atenció i concentració. Tot i el resultat hem de dir que no es s'han perdut en cap moment les ganes i hem seguit lluitant fins l’últim moment. Toca seguir millorant i perfeccionar aspectes tàctics del joc.

Destacats: Albert i Joel

 

Crònica PrebenjamiB 05/05/2018

Prebenjamí B 4-0 Sant Andreu

Aquest dissabte el prebenjamí s'ha enfrontat a un gran rival. Un rival que tenia les coses clares i jugava un bon futbol, però que s'ha emportat una decepció al veure el nivell tant alt en el que es troba el prebenjami. L'equip a jugat un joc obert, amb molts passes i bones definicions. La defensa ha estat contundent i juntament amb el porter no ha deixat encaixar cap gol. Ha estat un partit rodó. Els entrenadors estem molt contents amb el treball dels jugadors i volem que així segueixi sent.

Destacat: Bruno i Albert

Crònica PrebenjamíB 21/4/2018

PrebenjamiB 5-1 Sporting Gavà

Es podria dir que hem fet el millor partit del que portem de temporada, sabíem el que ens jugàvem i tots des del primer moment hem sortit al 100%. A l’anada, el rival ens havia guanyat i teníem moltes ganes de demostrar que erem millors. El resultat de tot l’esforç ha arribat i els hi hem marcat 5 gols, ells només ens en han fet un a causa del cansament al tercer període. Molt bon treball i esforç per part de tot l’equip, ara toca seguir treballant per mantenir la primera posició!!

Destacats: Albert, Pol i Oriol

Cap Amunt