See other templates

PreBenjamí A

CRÒNICA PREBENJAMÍ A 19/05/18

PREBENJAMÍ A 8-1 GAVÀ MAR

Molt bon partit a nivell col•lectiu davant un rival difícil que no ens va posar les coses fàcils com així sembla el marcador.

Des d'un principi vam dur a terme les consignes parlades i això va resultar en un domini en el joc a través d'una bona circulació de pilota, jugant a pocs tocs i trobant l'home lliure, fent conduccions quan es podia i definint molt bé de cara a porteria.

Petit descans fins divendres per a recarregar piles i tornar amb ganes de més!

 

CRÒNICA PREBENJAMÍ A 12/05/18

SANTFELIUENC 1-4 PREBENJAMÍ A

Bona victòria anant de menys a més davant un rival inferior tant per qualitat com pel que indica la classificació tot i que ens va vèncer al nostre camp.
Teniem les idees clares però no les hem dut a terme correctament i en els dos primers quarts hem abusat de conduccions, males preses de decisions i falta de concentració encara que hem arribat molts cops a porteria, però decidint malament a l'hora de finalitzar.
Tot això ha canviat amb un molt bon tercer quart on a través d'Hugo i Filella hem dut el ritme del partit i hem remontat el partit amb 3 gols en aquest quart. L'últim quart no hem tingut un domini tant clar però hem continuat arribant fins que l'Àlex ha sentenciat el partit.
Seguim creixent individualment i col•lectiva en busca de futures metes. Som-hi!

CRÒNICA PREBENJAMÍ A 28/04/18

PENYA BLANC BLAVA ST FELIU 1-1 PREBENJAMÍ A

Molt bon partit dels 8 guerrers que aquest dissabte han aconseguit un valuós empat al camp d'un dels equips punters de la lliga. Ens hem adaptat a les adversitats en forma de baixes i la gran qualitat del rival. No sempre es pot jugar bonic, per això valorem el sacrifici per aconseguir un bon punt.

Hem començat el partit molt bé ja que després d'una conducció d'Ignacio, Pol ens ha avançat al primer minut. La pilota ens durava més aviat poc i el rival apretava en forma d'ocasions, les quals no resolien bé. Mateixa tònica en els següents quarts: el rival era superior i en una falta ens ha empatat el partit. Per la nostra part, només creàvem perill a través de conduccions i en una d'aquestes, Ignacio ha estat a punt de tornar-nos a avançar. El marcador finalment no s'ha mogut i tots dos entrenadors estem molt satisfets de les ganes dels nens i tot el que han corregut per defensar el resultat!

CRÒNICA PREBENJAMÍ A 06/05/18

PREBENJAMÍ A 7-1 MARTORELL

Partit molt complet per part de tot l'equip on volem destacar que els nens han jugat en posicions desconegudes per a ells i s'han adaptat molt bé amb bones estones de joc col•lectiu.

El primer quart ha començat d'allò més bé ja que ens hem avançat en el primer minut. Obviant això, hem portat el ritme del partit. El segon quart molt semblant tot i que ens hem excedit amb les conduccions.

La segona part ha continuat estant dominada per nosaltres i els gols s'han anat succeïnt fins el resultat final.

Felicitar a tots els petits pel bon partit, seguim!

CRÒNICA PREBENJAMÍ A 21/04/18

PREBENJAMÍ A 7-1 SANT JOAN DESPÍ

Partit molt complet on hem anat de menys a més, arribant a practicar un futbol de molta qualitat per tractar-se de prebenjamins.

Hem intentat amb èxit tenir el control de la pilota i mantenir-la el màxim temps possible. Això ha estat possible gràcies a una bona predisposició per robar pilota i després assegurant-la ràpidament. Hem vist estones de bon joc col•lectiu, les quals han coincidit amb ocasions de gol. Com a conseqüència, hem anant marcant gols, inclosos alguns de bella factura.

Ànims pel que queda!

Cap Amunt