See other templates

RESULTATS CAP SETMANA 21-22/04/18

Jornada casolana en la majoria de partits, excepte 4 de visitants amb 4 derrotes. A casa fins a 13 victòries, 3 empats i 6 derrotes, en una cap de setmana primaveral fins i tot amb franges de molta calor.

Líders sòlids com ara Infantil A (que va guanyar el seu partit suspès dimecres a casa del seu rival més proper Corbera, 1-2) i manté una avantatge substancial 12-15 punts; Juvenil A molt fiable com a equip i tenen clar el què han de fer;

Infantil D no va passar de l’empat amb un dur rival, però manté una bona avantatge; Aleví G demostrant que van a per la lliga i arrasant al Castelldefels 3r classificat (5-0) venjant la seva derrota a la 1ra volta; Benjamí E no va poder amb el líder.

 Aleví C va batre un dur rival i segueix esperant la seva oportunitat; Aleví D, Aleví E i Cadet A també van complir el guió. Benjamí A ens va brindar un partit seriós i competit esperant anar al Joan Gamper dissabte proper. Benjamí B segueix en bona ratxa i va guanyar amb  patiment final. Prebenjamí A va golejar al Sant Joan Despí. Infantil B va guanyar en un final d’infart al Terlenka que també ens havia guanyat a la 1ra volta (5-4)

Puntet que sap a poc del Cadet B, però que també suma, esperant setmana propera per a sumar 3 punts de cop.

Setmana que ve ens toca de visitants gairebé a tots.

Endavant, Atlètic!!

 

 


Cap Amunt