See other templates

LA CRÒNICA

C.E. GAVÀ B 0-2 CADET A

Aquesta setmana el Cadet A ens ocupa l’espai de "La Crònica" en un partit molt difícil contra un rival directe a la classificació ara i al final de la lliga, segur.

L’equip ha sortit amb determinació i amb cara de competir el partit de tu a tu i ha resolt bé les situacions complicades i els embats del rival als primers minuts, on ens va fer mal per l’esquerra on ens feien 2 contra 1 de manera més que desitjada. L’entrada de Nico per la dreta ens ha donat més intensitat defensiva juntament amb l’arribada del golàs de l’Hèctor que ha aconseguit batre al millor jugador del partit, el porter local Marc Cànovas que va intervenir davant els intents de Medir, Mario i Hèctor en repetides ocasions.

A la represa, l’equip ha sabut patir, vital per a guanyar una lliga, i no ha  sofert massa, malgrat els intents de penjar pilotes constantment, però Marc, Toni, Miguel i sobretot Jordi, van ser frontons infranquejables davant d’un segur David. No ens podem oblidar del gran treball dels pivots, Biel, Lucas i Marc, amb pilota i en tasques defensives també.

En línies generals, l’equip ha donat un pas més, guanyant un rival directe després d’unes jornades de dificultat mitjana. Estan preparats, però això és molt llarg i no hi ha pressa per a arribar a Juny. Primer, gaudim de l’equip.

Endavant, Cadet A  ¡¡¡

 

 

 


Cap Amunt