See other templates

TRAMITACIÓ DE FITXES FEDERATIVES 18/19

Benvolguts pares/mares, feta la primera gestió de col·locar els jugadors als seus respectius equips, la situacions que us podeu trobar són les següents:

1.- Estem creant el portal del vostre fill, si encara no el tenia, i necessitem que obriu un e-mail que us haurà arribat procedent de futbol.cat. El confirmeu, si us plau, i ja tindreu el portal creat amb usuari i contrasenya. (potser estarà a spam). 

2.- Si sou de nova incorporació a FCF no tindreu la revisió mèdica en vigor. En aquest cas el procés quedarà interromput fins al setembre que podrà passar-la al club. (properament sortiran un llistat amb horaris de visita al camp)

3.- Si ja teniu feta la revisió, podeu tirar endavant i ja podreu liquidar la fitxa i mutualitat. Recordeu que es fa en 2 pagaments on-line i no oblideu de fer la signatura digital dintre del portal (en vinculacions)

4.- El procés estarà acabat. Qualsevol dubte que tingueu, comunicar-la per a través d’aquest mail durant el mes d’agost.

5.- Els jugadors dels equips Benjamí G, Prebenjamins B i C i Promeses que participaran en CEBLLOB, nosaltres ens encarreguem de gestionar-ho tot.

 

Cap Amunt