See other templates

INFANTIL D, CAMPIÓ DE LLIGA

Ha caigut la segona lliga, després de la de l’Infantil A. L’Infantil D, després d’una campanya impecable.

A falta d’un partit està imbatut amb 23 victòries i 4 empats. És el màxim golejador i el menys golejat de llarg entre tots els equips de la seva lliga, el que indica el seu equilibri. Marca més de 4 gols per partit i rep menys d’1.

Però el que és més significatiu és que controla els partits, manté la possessió, és ràpid per les bandes i consistent per dintre; marca gols de llarga distancia, guanyant l’esquena als centrals, molts també de córner i la majoria, en combinació; té 2 porters consistents que és on comença el futbol de l’equip i dos grans motivadors a la banqueta que eduquen i dirigeixen els seus jugadors amb gran respecte i estimació; i per últim, un gran recolzament de les famílies. Què més volem?

Felicitats a tots ells!!!

Força, Atlètic.

Equip: Pau Belles, Unai Catasus, Jaume De Castro, Oriol Diéguez, Jan Estatuet, Teo Ferrús, Pol Freixes, Didac García, Alberto Geli, Nicolás Gómez, Martí Perna, Miquel Puig, Adrià Quesada, Gerard Riba, Miquel Rodríguez, Adrià Roselló, Darío Sánchez, Angel Sanmartín, Pau Solé, Marc Tarrida i Hugo Treasure.

Entrenadors: Carlos i Rubén.

Delegat: Javier Catasús.

 

 

Cap Amunt