See other templates

L'INFANTIL A GUANYA LA LLIGA

El primer títol ha caigut. Després de tenir lluitant diversos equips al llarg de la temporada. L’Infantil A ha estrenat el medaller.

La campanya ha estat excepcional, amb 21 victòries , 4 empats i només 2 derrotes en una 1ra divisió igualada i difícil, on el nostre Infantil A ha mostrat una superioritat manifesta traient 10 punts al segon classificat a falta de 3 jornades.

És el màxim golejador amb 99 gols;  menys golejat, amb 23;  porta 2 gols encaixats als darrers 8 partits, imbatut a casa, sempre ha marcat al menys un gol i s’ha mostrat intractable en la recta final.

Per altra part, han aconseguit portar la categoria Infantil a Preferent per 1r cop a la nostra curta història. Ho hem fet en Alevins, Cadets i Juvenils. Només ens falta en benjamins, fita prevista per a la temporada propera. Els integrants de l’Infantil B, que van aportar al club l’Aleví Preferent, ara recolliran també un premi gros. Tots som l’Atlètic.

Felicitats a tots els integrants; Miguel, Aron, Sandor, Gerard, Toni, Piñeiro, Dídac, Carlos, Miquel, Lucas, Àlex, Joel, Dani, Javier, Puerta, Eric, Tony i Medir. També han aportat el seu granet de sorra Aron, Javier, Max, Álvaro,  Éric, Llopis, M. Gaspar, Xavi i Víctor.

Una gran feina per part del cos tècnic; Àlex, Ricard, Nacho, Benja i Miguel. 

 

Cap Amunt