See other templates

INSTRUCCIONS PER A PODER TRAMITAR LA FITXA DE FCF

POSSIBLE SITUACIONS. (Es pot controlar a través del vostre portal)

1.- Jugadors que ja eren de FCF. Els que veniu d’altres clubs us heu de desvincular. Si la desvinculació és temporal ho podeu fer directament al portal (a l’apartat de vinculació). Si la vinculació és definitiva, toca trucar al club de procedència. Si ja estan desvinculats, estan als seus respectius equips. Els que eren de l’Atlètic, ja estan pujats als seus nous equips.

A.- Tramitada amb tot en regla. Pagat el portal. Fer la signatura segura del jugador al portal. A jugar

B.- Tramitada amb tot en regla i no pagat el portal: s’ha de fer

C.- Tramitada, però revisió mèdica pendent. La fareu els dies 4 i 6 de setembre al camp. Traurem a la web un llistat. Si algú la vol fer abans, perfecte. A partir d’estar feta, es pot pagar el portal.

2.- Jugadors que seran per primer cop de FCF, han d’esperar a setembre ja que no tenen revisió mèdica en vigor. Al llarg del mes d’agost i setembre anirem generant els seus portals, però en faltar la revisió mèdica, el sistema impedeix pagar la mutualitat. Alhora, quan crem el portal de cada nen rebreu un e-mail que haureu de confirmar per acabar el procés (donem el mail del pare/mare i se us generarà una contrasenya).

Ja avisarem quan farem la revisió, estem pendents de què ens donin data, encara que es pot fer pel vostre compte als centre homologats per la FCF i així ja estarà feta.

3.- Els que juguen al CEBLLOB seran donats d’alta a partir de setembre i nosaltres ens ocupem de tot. En aquest cas, no s’ha de crear portal com a FCF.

 

Tornar2

Cap Amunt