See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

SUPERCRÒNICA

Jornada forastera saldada amb 18 victòries i 3 empats com a resultats i a l’igual que fa 2 setmanes millors resultats que a casa. Només 12 derrotes.

Destaquem les victòries del 1r equip a Vilanova, de l’Infantil Preferent a Tarragona (Nàstic) i l’empat del Juvenil Preferent a Tarragona també; Filial, Juvenil B, Infantil B, Cadets C, D, E i l’infantil E van tornar amb els 3 punts en Futbol 11.

A Futbol 7, Aleví B, E, F, G, I i J van aconseguir victòries així com el Benjamí D i el Prebenjamí A, però la més valuosa per la dificultat del rival va ser la del Benjamí A contra la Blanca Subur a Sitges (1-3).

Bon inici de competició, tot i la dificultat de les lligues on ens trobem aquesta desena temporada de l’Atlètic, on hi ha equips, lògicament,  que els està costant més.

Afegirem un petit apunt: l’èxit d’un equip és la conseqüència d’un treball coral del jugadors, cos tècnic i famílies. Quan anem tots a una, la tasca és més fàcil i l’energia va tota en la mateixa direcció i no es perd en interessos personals. Al final, el treball col·lectiu produeix millores individuals, per descomptat. Això és una característica diferenciadora del nostre club.

Força, Atlètic!!!

 

 

EQUIPS TEMPORADA 2019/2020

Benvolguts pares/mares de l’Atlètic, publiquem els equips amb horaris i entrenadors. Ja sabeu que els llistats són provisionals i durant el mes de setembre podem variar-los encara que mínimament. Les pretemporades serveixen per a això. Fins i tot, el 30 de novembre és la data fins la qual la FCF permet fer canvis. Generalment no canviem gaire cosa, ja que tot està molt pensat i paït.

Qualsevol consulta o aclariment, la resoldrem al SETEMBRE. Durant el mes d’agost publicarem instruccions per a crear el vostre portal i poder pagar la mutualitat i la fitxa, encara que si la revisió mèdica no està feta o no està en vigor, no es pot fer. Als nous federats us arribarà un mail de futbol.cat. L’obriu i valideu. 

Aquells que vulguin fer-la pel seu compte poden adreçar-se aquí en horari de 16:00 a 20:00h

Diff Salut

Avda/ Xile 38;

93 140 12 43

+ info

DONOSTI CUP 2019

La Donosti Cup 2019 es celebra del 7 al 13 de juliol a Sant Sebastián. Aquest any l'Atlètic comptarà amb la participació de 10 equips (B16, B14, B13A, B13B, B12A, B12B, B11A, B11B, B10A i B10B).

Podeu veure les fotos del torneig clicant en cada data.

Diumenge 7/7/2019    Dilluns 8/7/2019   

Dimarts 9/7/2019        Dimecres 10/7/2019  

Dijous 11/7/2019         Divendres 12/7/2019

Dissabte 13/7/2019

 

LA CRÒNICA

Aquest cap de setmana participàvem com a convidats a 24 tornejos arreu tota Catalunya i també fora. Barcelona, Reus, Baix Ebre, Almacelles, Montgat, Cardedeu i Donostia, entre altres llocs.

Els resultats més destacats són els Campionats aconseguits pel Juvenil A, Cadet A, Infantil D, Infantil E, Prebenjamí B i Promeses, així com la victòria de l'Infantil B davant una selecció Xinesa; també destaquem els pòdios aconseguits per l'Infantil C, Aleví A. B, C, D, H i Benjamí A, així com el Subcampionat de les Legends de l'Atlètic a la Donosti Cup Veterans.
Des d'aquí felicitem a la secció de Hockey pel seu Ascens. Estem d'Enhorabona de nou a Sant Just.
+ Info
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

Cap Amunt