See other templates

ARON YAAKOBISHVILI

El nostre jugador de l'equip Aleví A ha estat seleccionat per segon cop per a participar en la preparació de la Selecció Catalana Sub12 de F7 que participarà a l'abril al campionat nacional. Compartirà vestidor amb els millors jugadors catalans: FC Barça, Damm, Espanyol, Girona..
Felicitem Aron i la seva família, així com els seus entrenadors i companys. Ell ens representa.
Força, Atlètic.

Convocatòria d'entrenament sub 12 masculina: 20.02.18

ELS OSLO FPA VIKINGS 06 VISITEN L'ATLÈTIC

L’excel·lent equip procedent d’ Oslo FPA Vikings 06, un dels clubs amb millor pedrera a l'emergent futbol noruec, visitarà l’Atlètic Sant Just aquesta setmana aprofitant l’aturada hivernal de les seves lligues. Els seus jugadors faran un stage al nostre municipi que ens donarà l’oportunitat de poder realitzar conjuntament entrenaments, partits, clínics i altres activitats que permetran als integrants dels respectius clubs establir relacions internacionals compartint valors i experiències.

+ Info

RESULTATS CAP SETMANA 17-18/2/18

La jornada posterior al Carnaval s’ha saldat amb 15 victòries i 3 empats com a resultats positius amb quatre partits fora de casa i quatre victòries. A casa, vam perdre en 10 encontres.

A destacar les victòries dels 5 líders que tenim actualment: Juvenil A, Infantil A, Infantil D, Aleví C i Benjamí E; 5 victòries i 5 liderats. Mantenir-los serà el seu objectiu. Difícil, però ho defensarem amb ungles i dents alhora de gaudint fins al darrer minut d’entrenament o partit. La diferència amb els rivals és mínima el que serà tot un repte mantenir-los a ratlla.

+ Info

ATLÈTIC NEWS

                                                         

+ Info

Finals DONOSTI

B14VideoFinal   B12VideoFinal

                           VIDEO FINAL B14                                                 VIDEO FINAL B12

+ Info
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

Cap Amunt