See other templates

RESULTATS CAP SETMANA 2-3/12/17

Dels 31 partits que disputàvem aquest cap de setmana, 25 es celebràvem a casa. D’aquests, 17 victòries, 2 empats i només 6 derrotes. Una bona renda al penúltim cap de setmana abans de les vacances nadalenques.

Totes són importants, ja que generen alegria per tones. Però algunes suposen seguir lluitant per objectius concrets que s’aconseguiran o no, però transmeten encara més motivació si cap. Al contrari, succeeix el mateix i som nosaltres els que hem de treballar psicològicament la incidència de les derrotes, puntuals o no tan puntuals.

+ Info

L'ENTREVISTA DEL MES: JAN GONZÁLEZ

 

 

El Jan és un jugador del club que porta amb nosaltres des que es va fundar l’equip, l’any 2010. Va entrar com a Juvenil de segon any i actualment juga al Primer Equip. A banda d’això, també és entrenador del club i ara mateix porta dos equips, el Benjamí A i l’Infantil B. Hem parlat una estona amb ell i ens ha explicat com es troba al club i altres aspectes relacionats amb l’Atlètic.

 

 

Read more...

#JO TAMBÈ

#JoTambé Per l'eliminació de la violència de gènere

L’Atlètic Sant Just F.C. s’adhereix al Manifest Institucional per eradicar la violència de gènere.

 

El dissabte 2 de decembre l'Atlètic organitza una classe de Zumba a carrec de Raquel Rubiales (del Barri Sud), a las 10:30, y tot seguit, un partit de futbol de pares i mares (pot apuntar·te a l'oficina del club.)

+ Info

Finals DONOSTI

B14VideoFinal   B12VideoFinal

                           VIDEO FINAL B14                                                 VIDEO FINAL B12

+ Info
  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

Cap Amunt