See other templates

ENTRENAMENTS DONOSTI

Aqui teniu els horaris dels entrenaments per als equips que aniran a  Donosti Cup 2018


 

 

 

 

+ info

VI CAMPUS ATLÈTIC ESTIU 2018

Ja està obert el termini d'inscripció per al VI Campus Atlètic estiu 2018 (fins al 18 de juny).

Per inscriure cal omplir el full d'inscripció, fer el pagament (per transferència o targeta) i portar-lo a l'oficina del club, juntament amb el comprovant de pagament (tranferència), fotocòpia del DNI i CatSalut del participant.

Full d'inscripció

Menu Campus Atlètic 2018

+ info

INFANTIL D, CAMPIÓ DE LLIGA

Ha caigut la segona lliga, després de la de l’Infantil A. L’Infantil D, després d’una campanya impecable.

A falta d’un partit està imbatut amb 23 victòries i 4 empats. És el màxim golejador i el menys golejat de llarg entre tots els equips de la seva lliga, el que indica el seu equilibri. Marca més de 4 gols per partit i rep menys d’1.

+ info

ATLÈTIC NEWS

Ja tenim aquí el sisè número de les Atlètic News. Aquesta vegada arriben plenes de continguts molt interessants: un balanç esportiu signat pel Carlos Cebrián, Director Esportiu, una entrevista al Joan Suriol que ha deixat l'Atlètic per anar a viure a Toronto, una altra entrevista al Marcos Seguí, la persona que ha introduït el coaching al Club... 

Tot això sumat a l'editorial del President així com un apartat sobre les noves instal·lacions i una secció sobre curiositats que potser no sabies sobre l'Atlètic. Per últim, us fem 5 cèntims amb les darreres novetats per tal d'estar informats de tot el que passa al nostre Club. 

ATLÈTIC NEWS

  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 3

Cap Amunt