See other templates

Juvenil B

CRÒNICA JUVENIL B 17/03/2018

Cooperativa A 1-1 Juvenil B

Tarda màgica per tornar a demostrar que aquest equip vol estar amb els millors.
Primera part dominant en joc i ocasions. Forts al darrere davant de jugadors molt ràpids i hàbils en l’1vs1. Alexis fa un autèntic golàs a l’equador de la primera part. Seguim amb el compromís defensiu en totes les parts i posicions del camp. A 1 minut de finalitzar la primera part ens fan l’empat en un córner. Massa càstig.
A la segona iniciem amb la baixa de Pastor i l’equip s’ha de reinventar degut als pocs recursos defensius. Malgrat això, aguantem els 45’ amb ordre i disciplina i encara tenim alguna arribada.
Empat de valor que ens dona energies per afrontar qualsevol obstacle.

CRÒNICA JUVENIL B 11/03/2018

Juvenil B 3-0 Santa Coloma Cervelló A

 Victòria de prestigi! Un altre rival dur, intens, competitiu i una altra vegada els hem superat en joc, posicionament i efectivitat. L’equip cada cop s’ho creu mes i ho fa valer al terreny de joc. Primera part amb oportunitats clares i neutralitzant les contres rivals. 1-0 i al descans fem canvi tàctic per controlar més els atacs en zona mitja. Primers minuts difícils on l’equip té problemes per trobar-se còmode al camp. Els canvis ajuden, tothom està compromès. Final 3-0 que podria ser més contundent. Setmana que ve al camp de líder amb tota l’il.lusio del món!

CRÒNICA JUVENIL B 24/02/2018

Juvenil B 4-2 Marianao
 
Inici de la segona volta amb victòria per a seguir creient amb les nostres possibilitats i somiar amb les posicions mes altes. Tenim il.lusió! 
 
Rebíem el penúltim classificat, però un equip amb molt sacrifici defensiu i amb 2-3 jugadors molt desiquilibrants en jugades de contraatac. Hem tingut la possessio i a vegades les decisions en zones mes ofensives eren equivocades o precipitades. Tot i així arribaven les oportunitats més clares aviat i els gols.
Alguna desconnexió defensiva donava masses esperances al rival però l’equip es tornava a situar al camp i mostrava la seva superioritat.
A seguir sumant i seguir disfrutant d’aquesta situació privilegiada.

CRÒNICA JUVENIL B 4/03/2018

Papiol A 0-2 Juvenil B

Moltes ocasions, però no materialitzades. Resum d’un partit on l’equip ha sabut adaptar-se a les dimensions del camp i la intensitat del rival. Domini clar en joc i ocasions. El Papiol no arribava amb perill a l’àrea. Ha pogut ser un resultat més ample, però al final resultat just i bones sensacions de l’equip.

CRÒNICA JUVENIL B 3/02/2018

Juvenil B 2-1 Sant Lluis 1
 
Increíble victòria en el millor partit de l’equip fins ara, davant un dels millors equips de la lliga. En el tècnic i sobretot en el físic. L’equip ha mostrat disciplina tàctica i compromís defensiu...bàsic per a tenir oportunitats de guanyar.
Guix s’inventa un xut llunyà als 30’ de la primera que passa per sobre del porter rival. 1-0. Els de Santa Coloma intentaven jugades individuals amb 2 dels millors jugadors de la lliga però topaven amb uns defenses contundents i molt ben col.locats. A la contra es podia haver fet més mal.
Segona part on el Sant Lluís fa un pas endavant i comença a tenir ocasions. Als 10’ arriba l’empat, però l’equip no abaixa els braços. Poc a poc, aconsegueix la possessió i tenim arribades de perill. En un córner, Pau aprofita un refús del porter per posar-nos per davant. 2-1 que aguantaríem fins el final. La segona volta promet.
Cap Amunt