See other templates

Infantil A

CRÒNICA INFANTIL A 14/04/2018

LEVANTE LAS PLANAS 0 - 1 INFANTIL A

Victòries com les d'aquest cap de setmana són les que et fan guanyar una lliga. Partit molt treballat per tot l'equip, que va saber patir i defensar-se en moments que el joc no era del més fluït. Una primera part on les coses no van sortir com esperàvem, no es va aconseguir sortir de la pressió rival amb facilitat i va provocar que l'equip pràcticament no tingués cap ocasió de gol. Però tot va canviar a la segona part, on vam disposar de fins a 3 ocasions clares per fer més gran l'avantatge al marcador. Destacar la solidesa defensiva que estem aconseguint els últims partits, ja en portem 4 sense encaixar cap gol en contra. 

JUGADORS DESTACATS: Puerta, Piñeiro. 

GOLS: Puerta

CRÒNICA INFANTIL A 8/04/2018

INFANTIL A 6 - 0 OLESA A

Partit molt complert per part de tot l'equip, controlat en tot moment i aprofitant la derrota del nostre rival directe per poder fer més gran l'avantatge respecte el segon classificat. 

Inici una mica dubitatiu de l'equip, sense trobar línies de passada interiors, fet que ha provocat que ens posséssim una mica nervisos i l'equip s'accelerés més del compte. Per sort s'ha sabut trobar solucions entre tots i acabar fent un partit molt rodó.

Cada cop queda una mica menys i l'objectiu está més a prop que mai.

 

JUGADORS DESTACATS: Carlos, Medir, Miki

GOLS: Medir (x3), Alex, Miki, Toni

CRÒNICA INFANTIL A 10/03/2017

ABRERA 0 - 6 INFANTIL A

Ja tocava fer un molt bon partit des del minut 1 i no perdre la concentració fins que l'arbitre pités el final. Es nota molt quan l'equip entrena bé, els partits semblen més fàcils i els rivals més dèbils. Vam estar molt bé, sobretot vam dominar el partit, sabíem a que jugàvem i que voliem fer en cada moment, a més a més ho vam acompanyar d'una pressió després de pèrdua i d'un equip molt junt en fase defensiva que ens fa facilitar molt la feina. Cada dia som més aprop de l'objectiu i si seguim així serà molt complicat que no aconseguri-ho, però no podem abaixar la guàrdia.

GOLS: Dani, Dídac, Toni, Alex, Medir (x2)

JUGADORS DESTACATS: Toni, Dídac

CRÒNICA INFANTIL A 17/03/2018

Infantil A 4-0 Pª Sant Vicenç dels Horts

Cinquena victòria consecutiva del nostre Infantil A, victòria que fa més gran la diferència de punts amb el segon classificat, el Corbera. Equip contra el que disputarem el pròxim partit.

El duel amb la Penya, començava amb certes arribades del rival a la nostra porteria, aspecte que ens va preocupar, però que mica en mica l’equip va saber solventar, imposant més contundència en el moment en que l’equip perdia la pilota. Havíem d’aprofitar els espais que deixava el rival entrelínies, ho vam fer, prrò no vam saber posar tranquil.litat al joc un cop superada la seva primera línia de pressió. El fet de no tenir-la en tres quarts de camp, no ens va permetre tenir el control de la pilota, fet que des de fora, feia veure que no tinguèssim el control del joc. Tot i així, el resultat a la mitja part era de 3-0. Durant la segona part, vam saber fer possessions més llargues, això ens va permetre no precipitar-nos i per tant, decidir millor.

Hem de seguir millorant, però el camí, que ja fa un parell de setmanes que hem agafat, és el correcte. 

Seguim! Força, Atlètic!

CRÒNICA INFANTIL A 3/03/2018

INFANTIL A 3 - 2 SANTBOIÀ 

Partit on el més positiu va ser el resultat, no vam aconseguir jugar el nostre millor joc, però vam saber competir i emportar-nos la victòria. Partits com els d’aquest cap de setmana fan que ens acostem més al objectiu final, però hem de ser conscients i aconseguir estar concentrats els 70 minuts perquè no se’ns compliquin tant els partits. S’ha de seguir apretant i millorant, i la única manera de fer-ho és exigir-se el màxim a tots els entrenaments. 

GOLS: Puerta (x2), Lucas 

JUGADORS DESTACATS: Puerta 

Cap Amunt