See other templates

Benjamí G

Crònica BENJAMI G 17-3-18

Partit molt fàcil per tot l'equip que vam poder gaudir de provar coses noves. El partit va començar amb un gran primer quart amb un detall de qualitat de Blanic i un gran gol de 1vs1 de Guille. Després no vam afluixar i vam fer una de les millors parts de tota la temporada, cada cop comencem a instaurar millor els conceptes i valors de l'Atlètic. Tot i aixívam pecar en relaxar-nos i després de guanyar per la mínima el tercer quart no vam saber seguir amb la mateixa dinàmica el 4t quart. Tot i aixídesprés del gol dels rivals (5-1) que comportava que perdéssim el quart els nois vam fer un canvi de xip, i van demostrar com sempre, que el millor d'aquest equip són les ganes, amb una actitud mes que impecablesJuan va marcar l'empat al últim segon, abans que l'àrbitre pites el final. Seguim endavant i amb ganes dels dos pròxims partits considerats el mesdifícil de la 1a volta. Endavant Atlètic!

Crònica Benjamí G 11-3-2018

Partido ante un rival que no nos puso grandes complicaciones a la hora de conseguir un buen resultado, pero aun así nuestros jugadores seguían luchando cada balón y siguieron jugando con un gran criterio. Pese a las numerables bajas, probamos diferentes combinaciones con posiciones nuevas para algún jugador, los cuales supieron adaptarse muy bien. Cabe resaltar un golazo de falta por parte de nuestro portero Alejandro.

CRÒNICA BENJAMÍ G 17/02/2018

BENJAMÍ F 3-0 BENJAMÍ G

Nos enfrentamos a uno de los equipos más fuertes de lo que llevamos de temporada, tanto a nivel individual como a nivel colectivo. No teníamos el nombre, pero sobraban las ganas y la motivación para sacar el partido adelante. Este fin de semana hemos demostrado que somos un gran equipo, que la actitud de cada uno de los jugadores es envidiable y que aunque el partido esté matemáticamente perdido estos nunca bajarán los brazos, estamos muy orgullosos de cómo se ha afrontado el encuentro. Aunque no hayamos conseguido sacar el partido adelante no tenemos nada malo que decirles a los jugadores, ahora toca seguir mejorando semana tras semana como hemos hecho hasta ahora.

CRÒNICA BENJAMÍ G 24/02/2018

BENJAMI G 6-0 EL PAPIOL

Partit fàcil pels nois que partit rere partit es van superant, contra un rival que no ens ha oposat resistencia. Hem fet un partit molt regular superant tots els quarts victoriosament, tot i així no hem donat la nostre millor cara, els nois segueixen amb la mateixa actitud i ganes de sempre cosa que valorem moltíssim. Necesitem millorar jornada a jornada per arribar altre cop contra el líder a donar el millor de nosaltres. A seguir endavant, Atlètic!
Destacats: Gerard Oller, Guillem Arregui i Alejandro Roma

CRÒNICA BENJAMÍ G 3/02/2018

SABA 3-3 BENJAMI G

No sempre es pot tenir sort. Aquest passat dissbte davant d'un gran rival que ens va oferir un dels millors jocs de la lliga vam empatar a 3 contra el Sant Andreu de la Barca. Nosaltres vem rebre una baixa d'ultima hora del nostre davanter que ens va fer capgirar tota la nostre estratègia. Després d'una gran jugada del rival i un error defensiu nostre ens vam plantar amb un 2-0 a la mitja part molt injust, vem fer un futbol increïble amb una defensa molt sòlida però amb molta mala fortuna de cara a porteria. Al 3r quart vem aconseguir el que tant de temps buscàvem i ens va entrar tot, 3-2 per l'ultim quart. Altre cop una gran jugada dels rivals ens va marcar el 3-3. Tot i l'amarg empat ens vam anar molt contents del partit per l'actitud mostrada pels jugadors que en cap moment es van venir abaix. Molt contents i a seguir aixi per encarar el partit contra el lider amb molta energia.
Destacats: Gerard i Eric

Cap Amunt