See other templates

Benjamí G

Crònica BENJAMÍ G 26-05-18

BENJAMI F; 5-5 BENJAMI G

Ultim partit contra el nostre màxim rival de la temporada, el Benjami F. Tot i que ells jugaven amb el handicap d'acabar de jugar un partit, ens enfrontavem al millor equip que hem jugat en contra. Sortiem amb moltes ganes i ilusió de per fi aconseguir una victoria contra ells. El primer quart va ser dels millors que hem fet a la temporada, anàvem sense por a la pilota, guanyàvem totes les pilotes aèries i en general est+avem molt bé. Vam acabar el quart 3-0, fins al moment mai haviem guanyat un quart contra el Benjami F. Tot i aixi ens varem relaxar i al segon quart vam perdre 0-2. Tot i així,  vam saber aixecar el cap i el tercer quart el vam guanyar 2-1 i per ultim 1-2. Partit per reflexionar, doncs ho teniem tot de cara per emportar-nos la victoria i no ho vam fer. Hem de fer l'esprint final per a poder aconseguir acabar la temporada amb els objectius marcats, som-hi, Atletic!

Crònica Benjamí G 19-5-2018

BENJAMÍ G 4-4 ; EL PAIPIOL

Después de varias semanas sin competir, nos enfrentamos a un rival bastante potente y con un buen estilo de juego. Los dos primeros cuartos conseguimos sacarlos adelante con mucha suerte, ya que el juego que estábamos proponiendo no era de la calidad suficiente. El partido es un reflejo de la actitud de los entrenamientos anteriores al partido. Esperamos que haya un cambio de actitud por parte de todos, y estamos seguros de que dándolo todo en cada entrenamiento en los partidos habrá una gran recompensa.

Crònica Benjami G 28-04-18

GAVAMAR 2-5 BENJAMÍ G

Partido contra un rival no demasiado complicado, pero aún así no somos capaces de dominar el partido. Comenzamos las dos primeras partes sin ningún tipo de ritmo ni juego, aún así finalmente conseguimos centrarnos en el partido y sacarlo adelante tras dos semanas de descanso que probablemente influyeron bastante en nuestro juego inicial. De todos modos hay que resaltar la gran actitud de todos los jugadores a pesar de que no nos salieran las cosas como estamos acostumbrados. Buena actitud del equipo y a seguir trabando.

Crònica Benjami G 5-5-18

Partit contra un rival que anteriorment ens havia posat moltes dificultats doncs a la primera volta jugant tot el partit amb un jugador menys vam perdre 7-1. Aquest partit, va tenir una dinamica diferent i tònica total dels nostres jugadors que van saber plasmar les nostres idees i van sortir al camp amb la intensitat que sempre els demanem. Tot i els resultats ajustats en tots els quarts, va ser un dels millors partits de l'equip tot i les condicions climatològiques d'haver de jugar tot el partit amb pluja. Molt contents per com està acabant la temporada i l’ equip.

Crònica BENJAMÍ G 7-4-18

BENJAMÍ G 2-2 ; BENJAMÍ F

Un altre cop ens tornavem a veure les cares amb el nostre maxim rival, tot i que també companys i amics, el Benjami F. Partit clau per nosaltres doncs o ens allunyava de les posicions de dalt o ens apropava a la lluita per el liderat. Anteriorment vàrem quedar 5-0 en contra, però estàvem molt contents amb el paper de l'equip. I aquest cop l'equip una vegada més va seguir sorprenent a tot aquell qui el veu, gràcies a la gran pressió a dalt de la pilota vam aconseguir acabar el primer quart 2-1 a favor nostre. El segon quart, no vam tenir gens de fortuna en atac a diferencia d'ells i ens vem posar 2-2. Després el partit es va tornar en un autèntic espectacle, contraatacs, possesions llargues, pressió després de pèrdua,etc... els nostres nois van fer un dels millors papers fins ara de la temporada i estem els dos entrenadors molt contents d'ells. Un plaer poder treballar amb aquests nens. Força, Atletic!

Cap Amunt