See other templates

Benjamí F

CRÒNICA BENJAMÍ F 27/05/2018

Un partit on hem començat bé el primer quart marcant dos gols ràpid, sortint bé des del darrera (2-0).

El segon quart ha sigut un quart més disputat on nosaltres arribàvem més fàcil a la seva porteria però ells en jugades parades ens han fet molt mal(2-2).

El tercer quart també ha sigut bastant igualat però amb menys ocasions i també menys gols (1-1).

L'últim quart hem sortit a guanyar-lo sabent que si no ens podien empatar el partit (2-0).

També hem fet un partit contra el Benjamí G, on hem començat molt malament, ja que només érem 8 jugadors i feia 5 minuts que acabàvem d'acabar un altre partit, tot i això hem sabut donar la volta al marcador i empatant el partit a quarts, fent molt d'esforç.

CRÒNICA BENJAMÍ F 19/05/2018

SANT ILDELFONS 0-15 BENJAMÍ F

Un partit totalment dominat per nosaltres, sense patir en cap moment i atacant des del primer minut. Un partit on només teníem un canvi, cosa poc habitual en nosaltres, i l'equip contrari eren 7 justos.

En el primer quart hem sortit a totes i tot i que ens ha costat marcar el primer gol, un cop fet, ha sigut tot molt més fàcil.(0-4)

En el segon quart hem sortit una mica més relaxats, volíem arribar a la seva porteria traient la pilota jugada, i després de dues jugades llargues han arribat els dos gols.( 0-2)

En el tercer quart, hem tornat a sortir a totes.( 0-5 )

A l'últim quart a l'equip contrari se li complicaven les coses, el seu porter se n'anava i es quedaven amb 6 jugadors, llavors nosaltres també hem jugat amb 6, tot i això un altre marcador ampli.(0- 4)

CRÒNICA BENJAMÍ F 05/05/2018

BENJAMÍ F 9-6 ESCOLA LLOR 

Un partit que ha anat per quarts.

En el primer quart i després de no haver fet uns bons minuts, hem vist com s'avançava el rival, cosa que ha fet que reaccionéssim i empatéssim al quart poc després. En els minuts finals, després de diversos rebots, hem remuntat el quart.(2-1)

El segon quart ha sigut una rèplica dels primers minuts del primer quart, però aquest cop ha durat tot el segon quart, ens han agafat l'esquena de la defensa i no han fallat. (0-2)

Després del desastre del segon quart hem sortit amb moltes ganes, i no hem parat de buscar la seva porteria marcant fins a quatre gols, encara que haurien pogut ser algun mes.(4-0)

L'últim quart ha sigut el més igualat, on cada cop que nosaltres ens avançàvem en el marcador, ens relaxàvem i l'equip contrari ens igualava, cosa que ha passat fins a tres cops, el seu últim gol ha arribat en l'última jugada del partit.(3-3)

Crònica Benjamí F 12/5/2018

Torneig on sortim molt orgullosos dels nostres nens!

La semifinal va ser un partit bastant fluix per part dels dos equips, però pel que fa a joc érem molt superiors, i això va fer que cada arribada nostra es convertís en gol. El partit va acabar 6-2 amb victòria nostre.

A la final vam sortir amb una intensitat molt alta i vam guanyar el primer quart. El segon quart l'altre equip tenia jugadors individualment molt bons i ens van guanyar el segon quart.

Els dos últims quarts van ser molt igualats i això va fer que acabés en empat i ens anéssim a la pròrroga.

A la pròrroga el futbol va ser cruel amb nosaltres i vam encaixar un gol a l'últim minut de la pròrroga.

L'equip va treure un orgull i un bon joc que no havíem vist durant la temporada i per això va ser tan injusta la derrota a la final.

 

Crònica Benjami F 28/4/2018

BENJAMI F: 2-8 ; SABA

Partit on per primer cop ens vam veure superats pel rival.

El primer quart va ser un quart molt igualat, però ells van saber aprofitar més les ocasions. Això va fer que en el segon quart l'equip es vingués abaix. El tercer dins del desastre del primer i segon quart vam sortit amb molta força i ho vam guanyar. A l'últim quart. el rival ens va pasar per sobre gràcies a les poques ganes que li vam posar, i això va fer que ens marquessin 4 gols.

L'actitud no es discuteix.

Cap Amunt