See other templates

Benjamí F

CRÒNICA BENJAMÍ F 20/01/2018

BENJAMI F; 7-2 ; GAVAMAR

Un altre partit en el qual ens hem sentit molt superiors en tots els aspectes del joc, i on els únics erros que hem tingut han acabat en gols per part d'ells.

El primer quart ens ha costat bastant trobar l'ocasió de gol, però un cop l'hem trobat ens hem apropiat de la pilota i no hem patit defensivament. 1-0

En el segon quart ja hem trobat la manera de tenir el control i les ocasions de gol, i hem continuat segurs en defensa 2-0.

En el tercer quart ha sigut semblant al segon, però amb menys ritme 2-0.

L'últim quart ens hem adormit i això ha fet que ens empatessin. 2-2

A seguir treballant i gaudint.

 

CRÒNICA BENJAMÍ F 13/01/2018

BENJAMI F 8-0 CORBERA

Partit guanyat amb molta superioritat sobre el rival en tots els aspectes del joc.
En el primer quart l'equip rival no va sortir del seu camp i vam poder marcar 3 gols.
En el segon quart el joc va ser molt més fluid, això va fer que l'equip es veiés amb tanta superioritat que no van voler fer més sang sobre el rival.
El tercer quart vam baixar el nivell, però encara aixi vam tenir tanta superioritat que vam tornar a marcar 2 gols
L'últim quart va ser un quart sense oportunitats i això es va reflectir en el resultat on només vam marcar 1 gol.
L'equip segueix millorant i gaudint.

CRÒNICA BENJAMÍ F 20/11/2017

GAVAMAR 1-9 BENJAMÍ F

Partit molt ben jugat per retrobar sensacions després de l'últim partit on no vam sortir contents.

El primer i segon quarts van ser pràcticament perfectes, ja que l'equip estava molt segur en defensa i en atac molt efectius i això va fer que el rival és veiés superat en totes les situacions. 1r quart: ( 0-4 ) 2n quart: ( 0-1 )

El tercer quart no vam baixar la intensitat i vam marcar 4 gols en els 7 primers minuts. L'equip va seguir estant molt fort en defensa i no vam encaixar cap gol. ( 0-4 )

L'últim quart, al veure la superioritat que teníem amb el rival vam treure el peu de l'accelerador i això va fer que ens marquessin un gol a falta de 3 m.

La valoració del partit és molt positiva, ja que vam fer el partit més complert de tot el que portem de tomporada.

CRÒNICA BENJAMÍ F 2/12/2017

BENJAMÍ F 14-0 CORBERA

Partit molt controlat per part nostra, un partit en el qual ens hem vist molt superiors i hem gaudit amb la pilota.

El primer quart ha sigut nostre en tot moment, tot i que ens ha costat marcar el primer gol, després ha sigut més fàcil i les ocasions que teníem acabaven entrant fins a arribar a marcar 5 gols en el primer quart.

El segon ha sigut igual que el primer, tenint el control en tot moment, arribant i marcant fins a 5 gols, però a la vegada molt atents defensivament i no deixant-los arribar a la nostra portaria.

El tercer quart ha sigut un més disputat que els primers, no tenint tantes oportunitats però sempre segurs en defensa.

En l'últim quart hem sortit una mica confiats, a causa de la superioritat dels quarts previs. Hem tingut menys oportunitats i no hem aconseguit marcar fins als últims minuts. Acabem amb unes sensacions molt positives i amb moltes ganes de jugar el pròxim partit.

CRÒNICA BENJAMÍ F 11/11/2017

Benjami F 2-2 Saba

Partit molt emocionant, ja que des del primer quart els dos equips vam oferir molta intensitat al joc.

Al primer quart ens vam imposar amb facilitat, ja que l'equip va sortir molt endollat. ( 3-1 )

El segon quart, enveure la superioritat sobre el rival ens vam relaxar i això va fer que el rival ho aprofités marcant 4 gols i deixar-nos ben clar que seria un partit molt complicat i que ells també eren un equip potent. ( 0-4 )

El tercer quart vam sortir amb molta més intensitat i això ens va fer jugar molt a camp contrari i poder marcar dos gols. ( 2-0 )

L'últim quart va ser un quart de molts gols on ells van tenir més efectivitat, ja que van marcar totes les oportunitats que van tenir, en canvi nosaltres ens va faltar gol, ja que vam fer 2 pals. (3-4 )

El partit ens deixa sensacions positives, però també ens fa veure els errors de l'equip per poder-ho millorar. Empat a 2 per quarts.

Cap Amunt