See other templates

Benjamí F

CRÒNICA BENJAMÍ F 07/04/2018

BENJAMI G; 2-2 ; BENJAMÍ F

Clarament no ha sigut el nostre millor partit, pot haver sigut perquè vam sortir confiats, ja que molts dels jugadors es coneixien.

En una de les primeres jugades del partit, per la nostra passivitat en defensa ens han marcat el primer gol, un gol massa ràpid que ens ha fet despertar, hem pogut igualar el partit amb una bona jugada individual, però hem tornat a encaixar un altre gol.

En el segon quart hem sortit més segurs en defensa i encara que no hem tingut moltes ocasions hem sabut aprofitar la més clara.

El tercer i últim han sigut els quarts més igualats, encara que algun dels dos equips hagués pogut marcar algun gol, no ha pogut ser.

Crònica Benjami F 24/3/2018

EB del Papiol 1 - 4 Benjamí F

Partit molt complicat ja que visitàvem el camp del Papiol amb només 7 efectius.

L'equip va sortir una mica adormit i això va fer que ens marquessin un gol de falta, als pocs minuts vam fer l'empat.

Al segon quart la cosa va estar molt parella i això ho va reflectir el marcador. ( 0-0 )

El tercer quart vam estar atacant durant tot el quart però només vam poder fer un gol.

L'últim quart, ja amb l'equip contrari cansat, vam poder fer dos gols que ens van donar  molta tranquil·litat.

Seguim millorant.

Crònica Benjamí F 10/3/ 2018

GAVAMAR: 2-6 ; BENJAMI F

Partit on no hem estat tan protagonistes amb la pilota, però vam treure un bon resultat contra un bon equip.

La primera part sense estar molt lluïts vam treure 3 gols molt ràpids que ens van donar molta tranquil·litat. A la segona, ells van sortir amb molta més intensitat i això va fer que ens marquessin un gol al principi, però nosaltres vam fer l'empat molt ràpid i això va fer que ells s'enfonsessin. A la tercera part, vam tenir moltes ocasions i vam aconseguir 2 gols. A l'última ens vam relaxar i el rival ho va veure i això va fer que ens marquessin, i no vam saber donar-li la volta.

Crònica Benjamí F 17 /3/ 2018

Un bon partit del nostre equip, on vam començar segurs defensivament i molt bé en atac.
En el primer quart vam sortir molt bé traient molt ben jugada la pilota des del darrera i marcant tres gols.
En el segon quart vam sortir menys segurs i l'equip contrari se'ns va avançar al marcador cosa que va fer que ens despertéssim i tornéssim a entrar en el partit marcant dos gols, però ens van empatar 2-2.
El tercer va ser un quart molt igualat en què no vam tenir ni tampoc coincidir gaires ocasions de gols. 1-1.
En l'últim quart vam tornar a sortir amb les idees clares i vam gaudir amb la pilota i marcant dos gols en dues bones jugades col·lectives.

 

CRÒNICA BENJAMÍ F 24/02/2018

CORBERA 3 - 9 BENJAMÍ F

Un partit en el qual ens va costar entrar, ja que teníem el record d'haver-los guanyat amb una golejada en el partit a casa.
El primer quart dominàvem la pilota però no arribàvem amb claredat a la seva porteria, després d'un parell de bones jugades, hem tret un corner, i hem aprofitat per marcar el primer gol i avançar-nos en el marcador (0-1). 
El segon i tercer quart vam seguir dominant la pilota, jugant molt bé, d'un cantó a l'altre i vam tenir ocasions per marcar més gols però el seu porter va fer bones parades i ho va impedir (0-2) i (0-3).
En l'últim quart ens vam avançar amb una molt bona jugada individual de Maor, però seguidament ens van empatar, cosa que ens va fer reaccionar i tornar a avançar-nos, però dues pèrdues nostres a la bora de l'àrea que van finalitzar amb dos xuts llunyans van fer que acabéssim perdent el quart (3-2).

Cap Amunt