See other templates

Benjamí D

Crònica Benjamí D 3-6-18

Benjamí D 2-4 Can Vidalet

El partit que enfrontava al nostre Benjamí D contra el Can Viladet B va acabar amb un resultat de 2 gols a 4.

Vam començar el partit bastant adormits, no ens sortien les coses i no vam estar gaire encertats en les preses de decisions. Això va provocar que el Can Vidalet s'avancés al minut 2' de partit i amplies una mica més el marcador amb un gol al minut 4'.

La segona part no va anar molt millor però vam aconseguir aguantar el resultat tot hi les constants arribades del rival.

A la tercera part les coses van començar a anar millor després que ens marquessin un gol tot just començar.

Eric al minut 33' després d'una contra Eric marca un gol que posava l'1-3 al marcador.

Al minut 38', però ens torna a marcar el Can Vidalet amb una mica de fortuna la qual cosa va fer que els jugadors que estaven al camp anessin a totes per intentar escurçar la diferència. I així va ser amb el gol de Roy que deixava el resultat final de 2-4. Ara a pensar en l'últim partit de lliga!

CRÒNICA BENJAMÍ D 26/05/2018

Partit del dia 26 de maig que enfrontava al benjamí D contra la Ciudad Coperativa E. Va començar bastant bé la primera part, van proposar un joc bastant adecuat durant els primers 12’, el qual va ser recompensat amb un gol d’Arnau Rios a l’últim minut de la primera part.

A la segona part vem sortir confiats, sabíem que érem superiors i això ens va jugar una mala passada. El desordre al camp va provocar que ens marquessin un gol al minut 20’.  Al veure que no estàvem molt ben situats al camp i que les coses no sortien, vam canviar la formació i vam passar a jugar amb un 3-2-1.

Aixó va provocar que juguéssim molt millor, a tenir el control de la pilota i a fer bones jugades combinatives. I així van començar a arribar els gols.

Al minut 32’ va marcar Nicolas, un gol que el va motivar molt i va fer que seguís la seva pròpia festa personal marcant un altre gol al minut 35’ i al minut 41’ posant així un marcador molt favorable de 1-4.

La última part va seguir molt bé per nosaltres i vam seguir proposant un molt bon joc que va fer que continuéssim marcant.
Al minut 43’ va marcar Ian desprès d’un gran passe de Victor Talavera canviant l’esfèric de costat i deixant a l’Ian sol devant del porter.

Per acabar al minut 45’ va marcar un altre gol Victor posant el definitiu 1-6 al marcador.

A seguir treballant!

Crònica Benjamí D 12/05/2018

Levante Las Planas 6-0 Benjami D

A falta de 4 jornades per acabar la temporda i contra un rival de la nostra lliga, l'equip realitzar el pitjor partit de la temporada. En el qual cap dels 7 jugadors de camp i els 4 de la banqueta van posar ni el joc al qual sabem jugar ni l'actitud necessària per jugar.

Començem amb una gran desorganització general de cadascun dels nostres jugadors i amb una poca intensitat defensiva que fa que anem 2-0 perdent. A la segona part l'equip va fer veure que havia aconseguit ficar-se pel partit, però nomès va durar 5 minuts aquesta mentalitat i aixì en el minut 21 ens marcarien el tercer.

Durant la tercera i quarta part, l'actitud de l'equip va continuar igual i davant l'actitud del equip rival per jugar, sobretot del seu capità, ens van marcar 3 gols més els quals van venir per falta d'intensitat.

Ara nomès queda aprendre d'aquest partit i posar el millor futbol possible en les 4 últimes jornades!

Crònica Benjamí D 20/05/2018

Benjami D 1-2 Molins de Rei B

Bon partit de l'equip contra l'únic rival que juga la pilota en tot moment.

Comencem el partit amb una marxa menys que el rival, el qual provocara el 0-1 al marcador. Anaven passant els minuts i l'equip cada vegada es ficava més al partit. Aixi, en el minut 28 arribaria el gol de Ian que posaria el 1-1 al marcador. 

Despres de 15 min en els quals tots dos equips no aconseguíem fer gaire perill, l'equip perd consistència al darrere i ens marquen el 1-2 en l'últim minut de partit.

Tot i sortir amb un mal gust de boca per la derrota a l'últim minut, l'equip sap que ha de seguir jugant com en aquest partit i seguir endavant.

 

Crònica Benjamí D 06/05/2018

Benjami D 10-1 Sant Viçens Associació Esportiva B

Jornada 25 del campionat la qual ens ajuda a agafar bones sensacions de cara al tram final de la temporada.

Començem el partit amb un gol en contra al minut 7 després de no tenir gaire possessió de la pilota. A partir d'aqui l'equip aixeca al cap i és a la segona part on l'equip veu com pot fer mal al rival i arribar a la porteria rival. I és en el minut 23 quan Roy aconsegueix posar l'empat al marcador i al minut 24 Marc Cabello capgirava el marcador. 

Durant la tercera i quarta part l'equip domina la pilota en tot moment i gràcies això i a una gran actuació de l’Arnau l'equip començar la seva festa de gols en la qual Eric i Victor marquen a la tercera part, i a la quarta marquen Nico, Roy, Pau i Mauro.

Gran partit de l'equip i a seguir així fins l'últim partit.

Cap Amunt