See other templates

Benjamí B

CRÒNICA BENJAMÍ B 21/04/18

BENJAMÍ B 3-2 MARTORELL

Tercera victòria consecutiva davant un rival que ha plantejat un partit molt físic i en certs moments del partit ens hem precipitat a l'hora de prendre decisions amb pilota.

El partit ha començat d'allò més bé amb un gol de Sergio al poc de començar el partit però l'alegria ens ha durat poc, ja que ens han empatat després d'una jugada desafortunada. Però hem tingut una bona capacitat de reacció i Cesc ha tornat a donar-nos avantatge. 

El segon quart ha estat controlat pels nostres benjamins, el qual hem traduït amb ocasions, però no hem estat efectius per ampliar la distància. 

A la segona part el rival s'ha sortit amb la seva i ens ha dificultat molt les coses. No aconseguiem sortir amb pilota i perdíem la pilota ràpidament. Tot i això, Sergio ha marcat el seu segon gol i només un gol rival a les acaballes del partit ha posat en perill la victòria.

CRÒNICA BENJAMÍ B 15/04/18

VINYETS MOLÍ VELL 2-7 BENJAMÍ B

Bon partit per a seguir en aquesta línia d'ascendent de resultats i, per sobre de tot, de joc davant un rival de la nostra 'lliga'.

El partit ha començat de la millor manera: pressió per recuperar la pilota, intentem filtrar una passada que talla la defensa però agafa un efecte estrany que enganya al porter al botar i David aprofita per marcar el 0-1. Ens ha costat mantenir el control de la pilota, ja que pecàvem de nervis i el rival esperava el moment per sortir al contraatac. Tant a través de la defensa com amb Marc, hem resolt molt bé aquestes arribades i Luc després d'un xut creuat i d'una falta allunyada ha posat el 0-3.

El segon quart ens ha servit per veure que quan el rival pressiona amunt, la solució és buscar el nostre davanter perquè pugui jugar de cara amb pivots o bé amb laterals. No ho hem aconseguit, ja que ens anticipaven la posició fàcilment i en un error de sortida de pilota, el rival ha retallat distàncies.

En el tercer quart hem posat dos davanters per a incidir en jugar ràpid amb ells i un cop rebessin, descarregar el joc amb el pivot restant o laterals però no ens ha sortit bé, ja que ens costava trobar a aquestes dues referències i el rival ha posat el 2-3 al marcador.

Lluny de venir-nos a baix a l'últim quart, hem volgut recuperar el control a la zona de creació i en una molt bona acció de Cesc on ha tingut la calma i la paciència per veure la pujada lateral de Luc, ha connectat amb ell perquè marqués un altre cop. I ha estat fer el 2-4 i en el mateix minut, Cesc i Sergio han eixamplat la diferència. Després, en un altre bon canvi d'orientació de la pilota, hem trobat a Mikel perquè fes el 2-7 final.

Cal destacar el sacrifici i treball defensiu quan no ens sortien les coses com volíem en atac i l'efectivitat de cara a porteria. Felicitats a tots!

CRÒNICA BENJAMÍ B 24/03/18

SANTFELIUENC 6-0 BENJAMÍ B

Difícil sortida al camp del líder la qual vam plantar molta cara al principi i ens vam desinflar progressivament.

Vam iniciar amb el domini de la pilota i movent-la de forma que el rival no aconseguís arribar a temps i poguéssim mantenir la possessió. En una mala transició defensiva, vam rebre un gol al final de la part. Començàvem el segon quart intentant continuar la feina ben feta però vam tenir menys encert ja que deguts a errors en la sortida de pilota, el rival ens ho va fer pagar ben car.

La segona part ja va ser amb més domini per part rival i quan aconseguíem superar la seva pressió, no preníem les millors decisions en la zona de finalització. Tot i això, vam aguantar i vam seguir jugant de tu-a-tu al líder.

Extrèiem conclusions molt positives tot i el resultat, es va veure una gran millora pel que fa a l'actitud i les ganes. Ara toca treballar per prendre les millors decisions possibles, seguim!

CRÒNICA BENJAMÍ B 07/04/18

BENJAMÍ B 4-0 SANT JOAN DESPÍ

Victòria necessària per trencar una ratxa negativa de resultats que ens havia afectat molt. Les ganes de voler revertir la situació ens han provocat certs nervis però tot i això hem practicat bon futbol al llarg del partit.

L'inici no podria haver estat millor amb dues ocasions d'Adrià que no ha sabut definir però poc més tard, Max ha fet el primer gol apareixent per sorpresa després d'un canvi d'orientació. Alfredo amb un bonic gol de falta ha duplicat la diferència. Segon quart on ens han pogut les ganes de voler progressar ràpidament i ha provocat diverses pèrdues de pilota i males preses de decisió.

A la segona part hem intentat corregir els errors, començant per fer força més en defensa, fruit d'això s'han donat més contraatacs, ja que aprofitaven que el rival no s'havia arreplegat però ens costava decidir correctament aquestes situacions fins que en una bona triangulació a la zona de finalització, l'ha aprofitat Cesc per ampliar distàncies. Finalment Adrià ha pogut marcar després d'una bona acció individual i posterior xut.

Bon partit que serveix per reafirmar que de nou estem en una dinàmica correcta per a seguir aprenent i millorant. Seguim!

CRÒNICA BENJAMÍ B 17/03/18

BENJAMÍ B 1-7 FONTSANTA

Mal partit en què no hem estat a l'alçada del rival ja que ens l'ha portat al seu terreny i hem pagat molt car els errors que hem comès en forma de gols.

Hem començat de la pitjor forma possible amb dos gols en els primers quatre minuts els quals ens feia remar a contracorrent des del principi. Fruit d'això, hem volgut retallar distàncies ràpidament i xocàvem i xocàvem contra la defensa del Fontsanta, abans del descans hem rebut tres gols més que ens han fet molt mal.

A l'últim quart no ho hem deixat d'intentar i hem aconseguit no rebre gols. Biel ha aconseguit marcar després d'un bon contraatac i una bona acció personal. Cal destacar que tot i el resultat tan voluminós, els jugadors han seguit donant la cara i és motiu d'orgull quan les coses no surten com desitjaríem tots.

Cap Amunt