See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

RESULTATS CAP SETMANA 24-25/10/15

Durant la curta però intensa història del nostre club mai havíem guanyat 20  partits (5 a domicili) durant un cap de setmana, amb 2 empats i 4 derrotes. Això és un motiu d’orgull cap els nostres tècnics i jugadors que demostren setmana a setmana la seves ganes de competir alhora que estem veient futbol de qualitat en la majoria dels partits, des de l’Amateur al Promeses.

Aquest gran joc, té com a conseqüència la gran assistència de públic durant el dissabte i diumenge al matí, independentment de si juga el meu fill o no. Potser no juga, però juga un amic, o juga l’entrenador del meu equip. És una manera barata de passar un estona durant el cap de setmana. És un gust veure tant gent.

Només portem 4 setmanes, per tant no hem guanyat res, això és molt llarg, no ens equivoquem. Però la motivació que aquests resultats produeixen és impagable.

Apunt a part, mereixen els 4 equips que no van aconseguir guanyar. Benjamí A, Aleví D, Aleví F van fregar l’empat tots ells i ho van intentar de debò. Ens quedem amb l’actitud que van mostrar. Tot arribarà. El benjamí C tenia un rival molt dur d’una lliga diferent i fins i tot va donar la cara.

Els dos empats van ser a càrrec del Juvenil A en un gran partit que va poder guanyar qualsevol equip i el Benjamí B va merèixer guanyar, però la victòria es va escapar al darrer sospir amb un detall incontrolable.

A mantenir el nivell. Força Atlètic.


 

 

 

 

 

Cap Amunt