See other templates

RESULTATS CAP SETMANA 26-27/09/15

Els nostres equips han acabat la pretemporada de la millor manera possible. Amb bon joc i amb victòria de la majoria dels nostres. Fins a 17 victòries vam aconseguir dels 22 partits disputats amb 1 empat del Juvenil B com a visitant i tan sol 4 derrotes, una d’elles fora de casa.

Destaquem la del nostre Amateur (4-0), que continua guanyant i fent bon futbol, ocupant el 2n lloc de la classificació. Prebenjamí A continua arrasant rivals així com el C a Begues; Benjami C va aconseguir la seva primera victòria; al B, se li va escapar al darrer sospir; l’A va està molt més convincent davant d’un històric com l’Horta (7-5); els alevins van escombrar literalment els rivals a casa.; bon joc dels Infantils A i B; bones victòries dels Cadets, especialment la del C com a visitant del Sants, així com a l’empat del Juvenil B a Valldoreix i el discret partit del Juvenil A a casa (3-1).

Els punts ara no compten, però la moral acumulada dóna un plus de motivació i autoconfiança per a l’apassionant lliga que ens espera.

Força, Atlètic

 

 

 

 

Cap Amunt