See other templates

RESULTATS CAP SETMANA 19-20/09/15

Només queda una jornada de pretemporada i serà majoritàriament a casa. Poc a poc, els equips van prenent forma i els jugadors van entenent el que esperem d’ells. Les lligues comencen el 3 d’octubre.

Aquesta passada jornada, l’hem jugada gairebé fora de casa, obtenint 15 victòries, 2 empats i 10 derrotes, algunes d’ells amb equips de categoria superior o inclòs equips nostres de CEBLLOB contra rivals de FCF.

Destaquem la contundent victòria de l’Amateur (2-6)  que va començar la lliga fa 3 jornades i està imbatut en 3ra posició.

També destaquem les bones sensacions de tots els Alevins i Prebenjamins, així com el Juvenil A, encara que tots aquests partits són proves i els resultats no s’han de tenir en compte.

Infantil A i B s’estan enfrontant a equips de categoria superior i el joc està sent molt bo, encara que el resultat sigui desfavorable. Però no perdem la cara.

Tots estem expectants a l’inici de la lliga, encara que ja és un gust veure’ls treballar als entrenaments i la il·lusió que desprenen.

Força ATLÈTIC

 

 

 

Cap Amunt