See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

RESULTATS CAP SETMANA 6-7/06/15

El nostre equip Amateur va donar un primer pas cap a l’Ascens de categoria a 2na Catalana al vèncer al camp del Martinenc per 0-1, en un partit el qual cap dels equips volia quedar eliminat per KO i van guardar la roba esperant la conclusió a casa nostra.

Tot i que el resultat és favorable, no el podem considerar definitiu i ens tocarà patir a la tornada, però no més que a ells. Els dos equips es van deixar la pell en una matinal on el termòmetre fregava els 30º.

Major qualitat en els nostres jugador, però també capacitat de sacrifici, cap fred , sabent que queda un altre matx de tornada en el que comptarem amb l’ajut dels nostres petits i grans, pares, avis, amics. No els deixarem sols.

Nova cita: 17:00h, dissabte 13 de juny. La FESTA pot ser rodona.

No podia ser d’altra manera que el nostre Benjamí A ens tornés a donar una gran alegria. Són els nous campions del prestigiós Torneig de  Les Borges del Camp. Va deixar fora rivals con Nàstic de Tarragona, Reus, Villareal CF, EF Calafell,  comptant els 5 partits per victòries. A la gran final va vèncer al Calafell per 2-1, havent de remuntar el resultat i fent esclatar de goig al nombrós públic atlètic que va acompanyar el seu equip, passant una jornada realment màgica.

El nostre Prebenjamí A també va ocupar un lloc d’honor, quedant en 4ta posició.

El prebenjami D també va guanyar el Torneig de Casablanca, deixant fora de combat al Vinyets, Santboià, Casablanca i Sant Andreu.

L'Infantil B va perdre la final de Begues CF al perdre per penals.

Força, Atlètic

 


 

Cap Amunt