See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

Crònique 12-13 Febrer

Pª Rª Sant Feliu- Amateur: Suspès.

La Guardia- Juvenil: 0-10. Partit sense història davant un equip que ha fet el que ha pogut. Simple entrenament i a esperar propers rivals més durs. Gols de Pablo(3), Joan (3), Víctor, Wolfi i Alejo(2).

Escola Futbol Gavà- Cadet: 3-0. Tot i no assolir la victòria, l'equip ha realitzat un gran partit. Ha mantingut una molt bona actitud durant els 80 minuts, i l'hi ha posat les coses difícils a un dels equips que millor tracte la pilota d'aquesta lliga. Amb aquest compromís i aquesta il•lusió l'equip anirà a més. Us animen a que continueu per aquest camí.

Prat AE- Infantil A: 0-5. L'equip ha mostrat el seu bon joc a ràfegues, cal ser mes regulars, ser molt mes intensos a l'hora de defensar i treballar una miqueta mes!! Destacar a Ferran, Recort i Tèrmens . Ànim equip que podem!!! Des d'aquí us convoquem a tots dissabte que ve a les 12:45 contra el líder. La victòria equival a liderat.

Sta Coloma de Cervelló -Infantil B: 1-3. Molt bon partit dels nostres que dia a dia van agafant el ritme de joc amb les línies més juntes, esperit de treball col•lectiu i velocitat a dalt. Gols d'Àlvaro(bona definició), Calonge(gran jugada d'equip) i golàs d'en Roger. Gran partit d'Hugo, Axel, Joan Arrufat i Oriol.

Escola Gavà- Aleví B: 4-8. Partit travat al començament i amb poca intensitat. 0-1 al descans, Pluja de gols a la continuació i relaxació posterior per a obtenir un resultat lleig.

Aleví A- descans

Casablanca- Benjamí A: 0-2. Partit molt dur on el Casablanca va jugar al límit del reglament davant la permissivitat arbitral. Però els nostres van mantenir el cap fred i també van demostrar saber estar i fusta de líder. Gols de Oriol S. Molt bé, nois. Felicitats.

Benjamí B- descans

Viladecans A- Prebenjamí A: 3-3. Grandíssim partit dels nostres petits. Sortint una mica adormits i trobant-se amb un 2-0 en contra , va tornar a aparèixer el equip del bon joc. Gran treball COL•LECTIU de pressió i força,que va fer reduir el marcador fins el 2-2. En un corner a favor nostre, una contra rapidíssima ens fan el 3-2 a dos minuts del final. La mentalitat guanyadora d'aquest equip el fa empènyer fins el 3-3 final. FELICITATS equip, però ara ja no es tant fàcil. Esteu al grup dels millors, i cal esforçar-se des del minut 0.

PªBªSant Vicenç- Prebenjamí B: 1-5. Impressionant el partit jugat pels petits. Cada dia van a més i demostren una projecció molt positiva. La garra que posen la majoria d'ells i el gust pel futbol ens fan gaudir cada dissabte. Enhorabona als entrenadors per la feina que fan. Destacats Medir i Jan.

Molins- Femení: 8-0. Encara que el resultat és ample, no ho és tant si tenim en compte que el rival era el líder i ens havia marcat 19 gols a la primera. El líder es va quedar sorprès per la progressió i així ho van manifestar als entrenadors. Bon partit de Carme.

Cap Amunt