See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG

Crònique 29-30 Gener

PAPIOL U.E.- AMATEUR: ajornat per camp en obres.

JUVENIL- Pª BLANC BLAVA DE SANT FELIU: 4-0. Partit jugat sota la pluja durant bona part de la primera part. Camp relliscós i massa viu que va fer imprecís el joc dels dos conjunts que , per cert, van intentar jugar la pilota en tot moment. Esportivitat absoluta entre els dos conjunts. Felicitats. Arbitratge com a pocs. Gols de Palaus, Pablo (un golàs) i Jan(2).

VINYETS MOLI-VELL CF-CADET: 7-3. Estem molt contents per l'actitud d'aquest equip. Primera part molt bona per part dels nostres, 1-1. Hem de seguir així i no abaixar els braços quan el partit es gira. Aquesta setmana destaquem a tothom!! Molt bé, nois!!

INFANTIL A- CAN VIDALET C.F.: 5-2. Bon partit el vist el d'avui al camp de Sant Just. Llàstima els dos gols encaixats que embruten un resultat magnífic. Destacar a Ferran, Nacho, Johan, Pol i Vili.

INFANTIL B- SANT ILDEFONS U.E. : 1-5. Partit disputat al municipal de Sant Just contra un rival superior i així ho reflectia la classificació i finalment, el marcador. Primeres dues parts desastroses; i dos últims quarts amb parcial d'1-0 a favor, on els canvis s'han fet notar i han demostrat que aquest equip amb treball, esforç i sobretot, compromís pot donar més d'un ensurt als equips d'a dalt. És la tònica que s'ha de seguir.

ALEVÍ A- PªBªCERVELLÓ: 3-4. Més del mateix. Joc elaborat, però poca pegada i feblesa defensiva i a la porteria. Nosaltres posem el joc i el rival posa els gols sense combinar. No obstant això, no ens ha d'importar el resultat. Hi ha nois en franca progressió. De nou, destacats Arnau, Marc Gómez i Pau.

VILADECANS U.D.- ALEVÍ B: 0-6. Partit disputat a les 8:45 del matí. L'hora es va veure projectada al joc dels nostres alevins que, sense ser dolent, no tenia la intensitat de la setmana passada. Per alta part, superioritat manifesta i massa facilitat per a arribar a porteria, el que va fer veure regats i conduccions innecessàries. Seriós el partit d'en Max i Francesc.

MARTORELL A. E.- BENJAMÍ A: 0-7. Partit molt plàcid per a l'Atlètic, on la diferència tant física com tècnica es va fer evident des del primer instant. L'important és que l'equip va millorant dia a dia. Golejadors: Oriol Soldevila (4), Oriol Nievas (1), Nacho Pizcueta (1), Alejandro (1)

BENJAMÍ B - PALLEJÀ C.F.: 7-2. Un altre matí gaudint dels nostres benjamins petits que progressen setmana a setmana i fan del joc de conjunt el seu emblema. Penseu que sàpiguen això ara, és gaire bé màgic. A part d'això, la qualitat d'alguns i el treball de tots ells (solidari) fan difícil guanyar-los quan estan centrats.. No oblidem que són de primer any. Gols d'Albert F. (2), Mir, Fadi, Nil (2) i Gerard.

GAVÀ 04 - PREBENJAMÍ A: 1-6. Final de la primera fase invictes. Mal partit, el joc no està sent bo. La superioritat dels nostres petits els ha fet baixar molt el nivell d'intensitat i guanyem gràcies a les jugades de pilota aturada o al bon xut dels jugadors, però no hi ha elaboració de joc. Aprofitarem l'aturada de la competició per a TREBALLAR DUR i tornar al camí del JOC COL•LECTIU. També hem de treballar l'excés d'autoestima.

SANT MIQUEL- PREBENJAMÍ B: 1-3. Una altra victòria abans d'acabar la primera fase malgrat les nombroses absències. Els que han jugat van posar moltes ganes i van tenir una bona actitud davant el rival. Bon partit d'en Nico amb dos grans gols. Endavant petits

FEMENÍ - BASE OLERDOLA: 1-12. Llàstima que no som capaços de fer dues meitats correctes mai. Primera part de bon posicionament, actitud, ganes , velocitat, bona defensa i porteria. 2-1 al minut 38. La segona part la història va ser un altra. Però no importa, hi ha un bon grup d'evolució que donarà els seus fruits en un futur no gaire llunyà.

Cap Amunt