See other templates

Aleví J

Crònica Aleví J 26-5-2018

Dissabte, l'aleví J va perdre per la mínima. Vam començar el partit una mica dormits i ens vam anar perdent al marcador al primer temps. Amb el pas dels minuts, l'aleví J va aconseguir ficar-se per davant al marcador, però no vam saber mantenir la diferència, i petites errades ens van passar factura. Continuem amb bones sensacions i moltes ganes de treballar. 

Destacats: Miquel i Alejandro. 

Crònica Aleví J 12-5-2018

Sant Vicenç dels Horts 1 - 8 Aleví J

Dissabte, L'aleví J va guanyar molt merescudament. Vam començar el partit manant clarament sobre el nostre rival, i el primer gol va arribar als primers minuts del partit. Ja arribat el primer gol, els nostres vam començar a moure's molt bé sobre el terreny de joc i vam trobar molt fàcil els espais buits. L'aleví J, va demostrar ser superior al rival fent un gran joc de pilota. Felicitar als jugadors pel gran partit que van fer i a seguir treballant als entrenaments.

Destacats: Miquel i Samu

Crònica Aleví J 7-4-2018

Dissabte, L'aleví J va guanyar a un camp molt complicat. Els nostres es van avançar ràpid al marcador amb una jugada d'estratègia molt efectiva. L'aleví J va fer un gran partit en tots els aspectes, sobretot defensivament deixant la porteria a 0. Continuem amb bones sensacions i amb moltes ganes d'aprendre.

Destacats: Miquel i Kevin. 

Crònica Aleví J 21-4-2018

Dissabte, L'aleví J no va ser capaç de treure els 3 punts davant d'un equip molt seriós. Vam començar el partit adormits i vam encaixar gol als primers minuts del partit. L'aleví J va tenir moltes ocasions per fer gol, però vam tenir molta mala sort. Vam controlar la pilota durant tot el partit, però no vam estar fins de cara a porteria. Toca aixecar-nos i seguir treballant com sempre.

Crònica Aleví J 24-3-2018

Aleví J 4-4 Vedruna

Dissabte, l'Aleví J va empatar en un partit passat per l'aigua. Vam començar el partit guanyant, però als pocs minuts l'equip visitant es va ficar pel davant al marcador. Al tercer temps vam ser capaços d'empatar el partit. Més tard a l'últim temps vam poder ficar-nos pel davant al marcador, encara que l'alegria va durar molt poc, ja que a l'última jugada del partit ens van empatar. Toca descansar una setmana, i després a seguir treballant. 

Cap Amunt