See other templates

Aleví H

CRÒNICA ALEVÍ H 17/3/2018

Aleví H 1 - 7 Gavà

Ha estat un partit amb moments de perill que per males decisions no hem estat capaços de materialitzar, hem contat amb uns 10 xuts a porteria i només 1 gol a favor. Els seus gols han estat matiners amb un primer quart que ha acabat 0-4. Els altres han estat més repartits durant el partit.
El Gavà ha jugat bé, però el resultat ha estat molt ampli per pilotes regalades.

S'ha de millorar l'eficàcia en els xuts i reduir les pilotes regalades. D'aquesta manera estem segurs que la dinàmica seguirà creixent positivament.

 

Crònica Aleví H 10/3/2018

SANI; 15-0 ; ALEVÍ H

Partit en què les sensacions van ser molt negatives tret dels primers 10 minuts on vam fer un bon futbol. L'equip rival era tècnicament superior i vam abaixar els braços molt d'hora. Poca cosa a destacar d'un partit on no vam tenir cap opció i on s'ha de prendre nota del que va passar ahir.

CRÒNICA ALEVÍ H 25/02/2018

FC SPORTING GAVÀ 4 - 1 ALEVÍ H 

Bon partit en general dels nostres, demostrant el treball fet des de l'inici de curs contra un equip que a l’anada ens va guanyar 2-9. Seguim treballant ja que encara queden fases tan ofensives com defensives pendents de millorar. Hem començat força dispersos però l’equip després dels primers dos gols rivals, ha començat a carburar i a ser el que realment es demana i l’objectiu que setmanalment volem aconseguir.

Destacats Oriol i Borja

Crònica Aleví H 3/03/2018

ALEVÍ H 3-2 VINYETS

Aquest dissabte hem jugat el segon partit de la volta. Teníem ganes de disputar-lo ja que a l'anada el partit va estar disputat,  però finalment ells es van emportar els 3 punts.

Hem començat el partit amb un gol en contra en el minut 2, però no hem abaixat els braços i ens hem posat davant del marcador abans que acabés el primer quart. A mitja part ens hem posat 3-3 i el tercer quart ha estat molt pobre de futbol amb un joc molt lent per part dels dos equips. Ja en l'últim quart les coses han canviat i les ganes dels tres punts s'han fet notar. El gol ha arribat d'hora i ens ha tocat patir fins al final. Resultat amb bones sensacions.

CRONICA ALEVI H 18/02/2018

Aleví H 2-4 La Palma Cervelló

Aquest diumenge hem disputat l'últim partit de l'anada contra la Palma de Cervelló, i hem fet un joc regular durant tot el partit. Pel que fa al joc, hem fet un dels millors partits de la temporada, però les jugades quedaven en res a l'arribada a l'àrea rival. Falta presa de decisions de cara a gol, ja que hem desaprofitat gairebé totes les ocasions que meritòriament ens costa tant crear. Els 4 gols en contra han sigut per errades en les passades o per falta de concentració.
Ens hagués agradat puntuar en aquest partit, però no tot és fosc, ja que d'aquest enfrontament hem pogut veure un joc molt més ric i més elaborat. Toca seguir treballant i rectificant tots aquells errors que ens penalitzen tant.

Cap Amunt