See other templates

Aleví G

Crònica Alevi G 17/03/2018

ALEVI G 12-0 ALMEDA

L'Aleví G s'enfrontava al darrer classificat just després de conéixer la notícia de la derrota del líder, el Corbera, contra el Santboià. 

Un primer quart bastant dolent, però en el que l'equip va conseguir posar-se 2-0 al marcador, va demostrar que si l'equip no surt 100% concentrat, tot partit és complicat. 

Per sort, l'equip va conseguir sobreposar-se als nervis i fer tres grans últims quarts, amb bon joc, actitut, i sobretot, molts gols.

Destacar els grans hat-tricks de Borys, jugant de defensa, i de Juanan, que portava moltes setmanes acumulant minuts de porter, i poden suposar una alliberació. Però, per damunt de tot, el que hem de seguir mantenint és la companyonia, i l'ambició amb la què sortim a cada partit. Pròxima parada, Sant Lluís, novè classificat.

CRÒNICA ALEVÍ G 10/03/2018

PªB ª BLANCBLAVA; 0-4 ; ALEVÍ G

Setmana molt important per a l'equip, que s'enfrontava a un dels tres rivals directes de la classificació.

En una setmana marcada per moltes baixes, els entrenaments no van tenir el nivell d'intensitat i el treball que s'esperava per a preparar un dels partits més importants de la temporada, però tot i això una vegada més, amb un rival fort vàrem demostrar del què és capaç l'equip desplegant una intensitat molt alta des dels primers minuts del partit. A poc a poc, vam anar superant línies i arribant a porteria fet que va fer que al finalitzar el primer quart ja anéssim guanyant 0-2. Teníem molt en compte la importància que tenia el treball defensiu ja què ells tenien al camp al jugador amb més gols a la lliga, tot i que el vàrem saber anul·lar amb molta efectivitat, tant a ell com a la resta de l'equip, que a poc a poc va anar-se desesperant. Tant el mig del camp com la davantera va començar a demostrar el potencial i el treball que setmana darrere setmana insistim. Ho vam aprofitar per a marcar dos gols més, que ens van donar la victòria mantenint-nos encara en la lluita per una lliga en la qual ningú perdona.

Destacar el treball col·lectiu i, en especial, a Misha, per una gran actuació.

Si seguim millorant i treballant demostrarem, una setmana més del que aquest equip és capaç de fer.

SOU MOLT GRANS! ÀNIMS ATLÈTIC!

CRÒNICA ALEVÍ G 18/02/2018

Alevi G 3-1 Sector Montserratina

Partit espès dels nostres nois contra un equip lluitador que no ha posat les coses fàcils. Malgrat tot, una victòria més que ens permet seguir perseguint al líder mentre millorem aspectes importants del joc. Molt bona actitud de tots, a seguir millorant!!

Gols: Juanan, Mykha, Agus.

CRÒNICA ALEVÍ G 3/03/2018

ESOLA GAVA 2-4 ALEVÍ G

Victòria crucial per a mantenir les aspiracions de l’Aleví G, que visitava el camp del cinquè classificat. 

L’equip va sortir molt concentrat, trobant-se amb un Gavà amb les línies molt juntes i ben organitzat sobre el terreny de joc. Els nostres nois van portar sempre la iniciativa del partit, i un cop corregides les imprecisions en sortida de pilota, les ocasions van anar succeïnt, arribant a posarnos amb un còmode 0-3, després d’un gran segon quart. Tot i això, una petita errada de col•locació va esdevenir en el 1-3, que cambiava completament com vèiem uns i altres l’escena del partit. El Gavà va tirar línies endavant, provocant imprecisions i conseguint fer el 2-3 en pràcticament el seu segon xut en tot el partit. 

L’Aleví G, malgrat tot, es va saber sobreposar i jugar amb gran personalitat l’últim quart, amb una gran feina de tots els integrants. Destacar el gran treball de Mateo, Jan, i Yago.

Gols de Musi, Jan, i Yago.

CRÒNICA ALEVÍ G 03/02/2018

PªBª Santfeliu 1-10 ALEVI G

Setmana plàcida per l’equip, que ha vist el treball dur durant la setmana ha portat un molt bon resultat.

Tot i que jugàvem contra un rival de mitja taula, ens va costar arrencar i poc a poc ho vàrem poder resoldre desplegant un gran joc ofensiu, molt practicat les darreres setmanes, i que, en conjunt amb una defensa molt sòlida va fer que poguéssim endur-nos els tres punts una vegada més, motivació més que necessària per seguir lluitant per aquesta lliga. 

No hi ha gaire aspectes a destacar més enllà de les bones jugades que cada cop surten més fluïdes i de la seguretat que es va veure en totes les posicions durant el partit.

Cada cop demostrem una major cohesió tant entre cos tècnic i jugadors com entre els jugadors mateixos, cosa que es veu reflexada tant dins com fora del camp, una imatge de la que n’estem orgullosos.

Com sempre recordem, d’aquí a final de lliga cada partit l’hem de lluitar com si fos una final, si ho aconseguim, farem història.

Ànims, Atlètic. 

 

Cap Amunt