See other templates

Aleví E

Crónica Aleví E 18-2-2018

Aleví E 1 - 4 Castelldefels E 

Ha estat un partit en què no hem jugat com sabem i no hem fet les coses que havíem treballat durant la setmana. 

En el primer quart, en un error defensiu, ens han marcat el primer gol i hem tingut un parell d'ocasions que hem perdonat.

Al segon quart hem empatat amb un gol de Mario Bonet en una jugada de tercer home amb Ismael molt bona. Tot i que semblava que podríem començar a agafar ritme ens han marcat l' 1-2 de penal dubtós. 

Al tercer i últim quart no ens han arribat tant però el nostre joc seguia sent lent i sense fluïdesa. I hem acabat encaixant dos més. 

Resumint, un partit per oblidar i començar la segona volta amb bon peu.

CRÒNICA ALEVÍ E 3/02/2018

Molins de Rei 1-6 Alevi E

Partit on hem tornat a guanyar després de dues jornades sense puntuar. Hem jugat a un ritme baix i poca intensitat però tot i així sense jugar al nostre millor nivell hem aconseguit els 3 punts de manera còmode. A excepció de l'últim quart hem jugat molt lent, sense tenir el control de la pilota, perdent boles ràpidament i sobretot amb poca intensitat. Defensivament hem fet un molt bon partit. 
Al primer quart hem marcat el primer a càrrec d'Asier, un cop més marcant i ja porta diverses jornades seguides mullant. A més una falta xutada per ell mateix ha acabat picant a l'escaire i sortint refusada. 
Al segón quart, hem marcat un parell, el primer de Mario Bonet fent una diagonal desde més de mig camp i el segón un bon gol de Pau Rovira amb l'esquerra. I hem encaixat un gol de falta que Ernest no ha pogut fer rés. 
En el tercer quart hem recuperat de nou el gol d'Alex Treasure i hem començat a jugar una mica més ràpid al final. 
A l'últim quart hem jugat molt millor sens dubte on Joel Valecia ha marcat el seu primer gol a la lliga en un còrner entrant com un avió i rematant de manera perfecta per enfonsar-la dins la porteria i arrodonir el seu gran partit que ha fet defensivament. Asier de nou s'ha trobat amb el pal en el seu camí al doblet però Mario ha tingut més sort i ha firmat el 1-6 definitiu en un golàs des de fora de l'àrea. 
Jugador a destacar en aquest cas a Joel pel seu gran paper en taques defensives i a més amb el golás que ha marcat.

CRÒNICA ALEVÍ E 20/01/2018

Papiol A 5-4 Aleví E

Partit on un cop més ens hem trobat un equip que no jugaba a fútbol i aquest cop ens ha tocat tornar-nos amb cap punt a casa. 

Com la majoria del partits hem començat una mica fluixos on no hem tingut el control de la pilota i durant els dos primers quarts hem jugat al seu ritme i al seu joc. Tot i no jugant bé, vam conseguir anar-nos-en al descans amb un 3-3 on Roger Riba va marcar els dos primers hola i Mario Bonet el tercer. 

El canvi el van fer al tercer quart jugant a un molt bon fútbol i on la possessió va ser tota nostra i on van tenir moltes ocasions molt clares de marcar i anar-nos del marcador, però només vam anotar el 3-4 a càrrec de Pau Rovira. 

A l'ultim quart ens van empatar en una errada defensiva i seguidament vam disposar d'un parell per a marcar però de nou la sort no va estar de la nostra part i ells van acabar marcant el definitiu 5-4. 

Destacaríem a Roger Riba ja que está jugant a un gran nivell ultimament.

CRÒNICA ALEVÍ E 27/01/2018

Aleví E 3 - 4 Corbera B

Partiti bastant caòtic on hem donat la cara i ho hem intentat fins al final sense abaixar els braços, però sense èxit. 
El resum dels quatre quarts es molt semblant en aquest cas ja que nosaltres hem estat jugant bé a pilota i movent-la de costat a costat, però l'equip rival a la contra i amb un sol jugador ens ha fet molt mal. 
En el primer quart Riba de nou ha marcat, de rebot però també valen. I seguit el 10 d'ells s'ha anat dos cops per velocitat per la banda i ens ha agafat per sorpresa i ha marcat dos gols iguals. I a l'últim minut hem ficat el gol de l'empat en un refús del porter on Asier ha jugat amb l'astúcia. 
En el segón quart hem estructurat la defensa de tal manera que el 10 no s'anés en velocitat i en una jugada dura han lesionat a Mario i hem tornat a reestructurar la defensa. En el minut 20 Pau en un mà a mà amb el porter ha marcat el 3-2. 
En el tercer quart hem jugat molt bé però al final en una jugada d'un còrner on no hem acabat de treure la pilota ens han empatat i al darrer quart una falta a l'últim minut ha significat el gol del 10 del corbera i el 3-4 definitiu. Afegir que per una altra entrada dura ens han lesionat a Ismael.
Per acabar ha sigut un partit on el rival ha anat molt dur, de manera excesiva i ha jugat les seves cartes i ha sortit guanyant, però els nostres petits grans jugadors han plantat cara i ho han donat tot així que felicitar-los i a seguir millorant que encara queda molta lliga i seguirem buscant la posició més alta. 
Destacaríem el bon paper que ha fet Beltran, de primer any marcant un de segón més ràpid que ell, d'Asier un cop més portant el ritme del joc de l'equip i sempre estant a totes i Álex per cobrir al 10 també un parell de quarts i guanyant-li la partida. 

CRÒNICA ALEVÍ E 13/01/2018

Aleví E 5 - 2 Sector Montserratina B

Partit on clarament hem anat de menys a més on vam començar bastant empanats i vam acabar jugant possiblement al millor nivell possible. 
Durant el primer quart l'equip tenía la pilota, però no la movia ràpid, les passades eres fluixes i no teníem intensitat, tot i així vam tenir un parell d'ocasions per a marcar que no van entrar. I ells en una errada en la sortida de pilota ens van marcar el segón i a més van donar un parell de cops al pal. 
El segón quart vam començar a donar-li ritme al partit i a moure la pilota de banda a banda fins a obtenir el premi on Mario va filtrar un pase entre linees per a Pau que no va fallar l'ocasió. Vam seguir intentant marcar el 2-1 però en aquest cas el pal es va interpossar en una volea d'Asier des de fora de l'àrea. 
El tercer quart vam donar-ho tot i Roger Riba va protagonitzar el millor quart personal de tota la temporada on va marcar el 2-1 de falta directa i va roabr la pilota i li va donar el 3-1 a Ismael perquè la fiqués. Durant aquest quart el rival no va tenir quasi ocasions i nosaltres vam jugar a un nivell molt bo. 
A l'ultim quart vam augmentar encara més aquesta intensitat i ritme de la pilota tot i que ens van marcar el 3-2, vam respondre amb un parell de jugades excel·lents on Pau i de nou Roger van signar un doblet cadascú un i vam sentenciar el partit. 

Contents ja que ens ha costat tornar a agafar el ritme després de les vacances, però un cop més van demostrar del que són capaços de fer. A destacar del partit, Riba que va ser el millor del partit i Pau que va marcar dos i afegir Asier i Mario que un cop més es van carregar l'equip a les esquenes i van tirar del carro. I per últim afegir que Abel va jugar estant lesionat i va realitzar tres molt bones intervencions de mèrit, un cop més.  

Cap Amunt