See other templates

Aleví C

Crónica Aleví C 19-05-18

ALEVI C; 5-1 ; S.JOAN

Partit on l'equip no es jugava res, pero el rival si, a més, l'equip encara té un objectiu per finalitzar aquesta enorme temporada, acaba la temporada amb ple de victories a casa.

L'equip va sortir amb la serietat habitual on no va deixar opcions a un rival que s'hi jugava el descens, el primer gol arriba en una bona acció d'Eugeni, on ja se li posa difícil de treure alguna cisa positiva al rival.

El 3r quart, l'equip surt una mica desconnectat on permetem l'opcio d encaixar algún gol i donar esperances al rival.

Destacar el Partit de Martín Pariente i Eugeni Gomez.

Toca preparar el següent partit.

Força Atlètic!

Crònica Aleví C 13-05-18

ESPLUGUENC; 3-0 ; ALEVI C

Partit on tothom sabiem el que ens jugavem, contra qui i a on. L'equip comença dominador del partit fins l'1-0 del rival en l'única aproximació d'ells. Amb 1-0 un xut d'Eugeni podria haver canviat al guió, pero el travesser va evitar-ho. El segon quart l'equip competeix força bé on les ocasions es reparteixen.

Els 2 ultims quarts la fatiga individual i la superioritat física del rival es fan notar sobre la gespa i aconseguir aixi en 2 contraatacs el 2-0 i 3-0. 

Felicitar a tot l'equip per la temporada realitzada on no nomes els jugadors han après al llarg de l'any, sinó també el cos técnic.

Destacar el partit de Joan Ruiz, Víctor Calvo i Eugeni Gómez.

Toca seguir i felicitar l'Espluguenc.

Força, Atlètic!

Crònica Aleví C 28/04/18

Partit on l'equip se sap reposar del gol inicial del rival, on és l'única ocasió que crea el rival.

On potser ens costa entrar al partit al primer quart, lents amb pilota, accions planes, etc..

Mitja part 1-0 i l'equip sap reaccionar i sortir a competir i demostrar que vol la lliga, amb una espectacular passada de Dario aconseguim l'1-1 amb un gol de Moreno, amb l'1-1 l'equip encara es ve més a dalt i posa amb molts problemes al rival, amb les incorporacions de Dario i Marc i el criteri amb pilota de Moreno l'equip aconsegueix l'1-2 després de fallar una barbaritat d'ocasions que ens permet seguir depenent de nosaltres.

Destacar el Partit de Martí Moreno, Darío Catasus i Marc Caballero.

Toca seguir treballant i sumar 3 punts més.

Força Atlètic!


Crónica Aleví C 05-05-18

ALEVÍ C; 13-0 ; MOLINS

Partit molt seriós de tot l'equip davant un rival que sabíem que èrem superiors, peró on havíem que demostrar que volem aquesta lliga. Al 3r quart el partit es va trencar amb la majoria dels gols per part nostre.

Demostrant un bon joc col·lectiu l'equip domina tot el partit fins al xiulet final de l'àrbitre.

Tot i ser un rival a priori inferior, si recordàvem el partit de l'anada, l'equip no va marcar el primer gol fins l'ultim quart, per això hem de ser igual de seriosos que sempre.

Destacar el partit de Dario Catasús, Víctor Quesada y Martí Moreno.

Nova setmana per treballar i importantíssima on està marcat amb vermeñl des de fa temps contra Espluguenc.

Força, Atlètic!

Crònica Aleví C 22/04/18

Partit típic del nostre equip, partit on l'equip domina amb pilota creant un munt d'ocasions i on el rival espera a tenir un contraatac. Bon partit de l'equip on dominem tots els quarts, amb un rival que tenia la baixa mes important com és la del seu davanter de 33 gols.

A la sortida d'un corner l'equip aconsegueix posar l'1-0 amb un gol olímpic de Max amb l'ajuda del porter, després de desaprofitar vàries ocasions de gol bastant clares.

Només començar el 3r quart aconseguim el gol de la tranquil·litat on l'equip segueix amb el domini de la pilota evitant així que el rival pugui entrar dins del partit.

Destacar el partit de Joan Ruiz, Gerard Fernandez i Dario Catasus.

Toca seguir treballant si volem seguir lluitant aquesta lliga.

Força Atlètic!

Cap Amunt