See other templates

Aleví C

Aleví C 18-02-18

Partit on l'equip va anar de menys a més, però tot i això lluny del ritme competitiu que ens agrada tenir, partit on sabíem del plantejament que ens anava a proposar el rival, on ens deixarien el control de la pilota i sortir ràpidament al contraatac.

La primera meitat l'equip va ser més conservador, i la segona meitat ja va buscar fer més mal a l'esquena rival on ens deixaven molt espai. L'equip segueix sumant i treballant per seguir gaudint d'aquesta gran temporada on disfrutem entrenant i jugant cada dia.

Toca seguir treballant per treure els 3 punts contra un bon equip com és el Castelldefels.

Destacar el partit de Martín Pariente i Marc Caballero.

Força Atlètic!!

CRÒNICA ALEVÍ C 04/02/2018

VILADECANS 2-6 ALEVI C

Partit solventat amb victoria davant un bon equip, on la diferència d'1 any era un handicap gran pel rival. Partit on hem tingut el domini absolut de la pilota impidint així que el rival pogués proposar futbol, ja que és així com els hi agrada jugar normalment. La majoria de gols van arribar a la segona part, on el joc de l'equip i la intensitat amb la que ens agrada jugar, va estar-hi durant tot el partit, conseguint així que el rival no es pogues posar dins del partit. Dit això podríem dividir el partit en 2 parts, els 2 primers quarts, domini absolut amb pilota de l'equip, i els 2 últims quarts, utilitzant un joc més vertical per a poder aprofitar els espais que ens hi deixava el rival a darrere, i no utilitzant tantes passades per arribar a l'altre porteria.

Amb aquesta crónica donem per finalitzada la primera volta on l'equip es situa líder i invicte amb uns registres que pocs esperàvem, inclós el cos técnic.

Destacar el partit d' Aleix Bassas, Martín Pariente y Victor Quesada.

CRÒNICA ALEVÍ C 21/01/2018

SANT JOAN 2-8 ALEVI C

Partit estrany a la primera part de l'equip, on potser ens vam contagiar del ritme lent que va voler impossar el rival, on va ser el partit on més possesió de pilota vem tenir dels partits de la lliga, però l'equip no acabava de sentenciar el partit, amb el 0-1 a favor, l'equip local aconsegueix l'empat al 1r quart en una errada en sortida de pilota, però ens agrada jugar així, i a partir d'aquí domini absolut nostre on van anar arribant els gols. 

Partit on era molt important sumar 3 punts si voliem fer bona la victòria contra Espluguenc per seguir liders.

Setmana molt important on ens enfrontem al 3r classificat i molt bon equip com és el Santboià.

A seguir treballant, Força, Atlètic!

CRÒNICA ALEVÍ C 27/01/2018

ALEVI C 2-1 SANTBOIA

Partit molt igualat on ens enfrontàvem a un dels millors equips de la categoria i així es va veure al camp, partit on ens trobàvem amb la primera dificultat que ja teniem estudiada del rival durant la setmana: 2 puntes, obligant-nos així a perdre la profunditat dels nostres laterals i fent-nos fixar amb 1 jugador més els nostres atacs. L'equip va estar molt seriós amb el sistema nou, treballant bé amb pilota i sense, aixecant així el gol inicial del rival. La segona part l'equip va ser dominador de la pilota, mentre que alhora vigilant les ràpides transicions proposades pel rival, on hi van tenir tres ocasions molt clares, dos d'elles solvantades molt bé pel nostre porter. 

Amb paciència i amb bon joc de pilota va arribar el definitiu 2-1 que ens permet seguir liders en aquesta lliga tan disputada i seguir amb aquesta dinàmica a casa.

Toca seguir treballant per preparar el darrer partit de la 1ª volta contra Viladecans.

Destacar el partit de Joan Ruiz, Max Mora y Martí Pariente.

Força, Atlètic!

CRÒNICA ALEVÍ C 14/01/2018

ALEVI C 4-3 ESPLUGUENC

Muy buen partido de todo el equipo donde teníamos que sacar los 3 puntos ante un rival que llevaba un año sin perder un partido sumando la temporada pasada y esta. Espectacular trabajo de todo el equipo donde compitieron todos los jugadores incluyendo a Nil de Alcantara que sólo con 1 entreno con nosotros y siendo benjamín compitió como un jugador más como si llevara toda la temporada. Buen partido donde nos ponemos 2-0 a favor y en la última acciónd del 1r cuarto, encajamos un gol imparable de falta del pichichi de la categoria, eso les permitió salir enchufados al segundo cuarto y poner el 2-2 nada más empezar.

La segunda mitad el equipo supo trabajar bien cuando le tocaba sin balón y aprovechar las ocasiones que teniamos, con 2 acciones de Victor Quesada y la solidez de todo el equipo en defensa se sacaron los 3 puntos.

Destacar el trabajo de todo el equipo esta jornada y a por el siguiente.

Força Atlètic!

Cap Amunt