See other templates

Aleví C

Crònica Aleví C 2-05-18

ALEVÍ C; 14-0 ; VILADECANS

Darrer Partit de la temporada on tanquem una temporada casi perfecta, ple de victories a casa, experiències molt positives.

Partit molt seriós de tot l'equip que voliem sumar el ple de victories a casa, repte qie cap equip de la lliga ho ha aconseguit.

L'equip va sortir molt seriós on el segon quart va ser clau per l'equip, 5 gols consecutius, van fer que el rival abaixés els braços.

A partir d aquí, l'equip comença a deixar sense opcions de tenir la pilota al rival, pero on tot el joc passava pels peus de Martí Moreno.

Destacar el partit de Martí Moreno, Eugeni Gómez y Victor Quesada.

Acomiadem la temporada amb un molt bon partit.

Gràcies i Força Atlètic!

Crònica Aleví C 26-05-18

Segona derrota de la temporada, partit on sortim amb el pensament que ningú es juga res, i on l'equip rival surt amb més intensitat que nosaltres.

En un córner a favor, arriba l'1-0 en contra, sembla estrany però és així, corner mal posicionats i arriba la contra 2x2.

En una perduda de pilota en sortida de pilota arriba el 2-0 on tot l'equip notem que ens pot haver afectat una mica, l'equip tira d'orgull per intentar entrar en el partit i gràcies al seu gran porter aconsegueixen seguir per davant.

En una contra arriba el 3-0 on l'equip s'ha vingut a baix, però a falta de 5' arriba el 3-1 i a faltar d'1' el 3-2, així i tot no aconseguim fer l'empat i sumar així la segona derrota de la temporada.

Toca seguir i treballar el darrer partit de la temporada.

Destacar el partit de Martí Moreno, Max Mora i Víctor Quesada.

Força Atlètic!

Crònica Aleví C 13-05-18

ESPLUGUENC; 3-0 ; ALEVI C

Partit on tothom sabiem el que ens jugavem, contra qui i a on. L'equip comença dominador del partit fins l'1-0 del rival en l'única aproximació d'ells. Amb 1-0 un xut d'Eugeni podria haver canviat al guió, pero el travesser va evitar-ho. El segon quart l'equip competeix força bé on les ocasions es reparteixen.

Els 2 ultims quarts la fatiga individual i la superioritat física del rival es fan notar sobre la gespa i aconseguir aixi en 2 contraatacs el 2-0 i 3-0. 

Felicitar a tot l'equip per la temporada realitzada on no nomes els jugadors han après al llarg de l'any, sinó també el cos técnic.

Destacar el partit de Joan Ruiz, Víctor Calvo i Eugeni Gómez.

Toca seguir i felicitar l'Espluguenc.

Força, Atlètic!

Crónica Aleví C 19-05-18

ALEVI C; 5-1 ; S.JOAN

Partit on l'equip no es jugava res, pero el rival si, a més, l'equip encara té un objectiu per finalitzar aquesta enorme temporada, acaba la temporada amb ple de victories a casa.

L'equip va sortir amb la serietat habitual on no va deixar opcions a un rival que s'hi jugava el descens, el primer gol arriba en una bona acció d'Eugeni, on ja se li posa difícil de treure alguna cisa positiva al rival.

El 3r quart, l'equip surt una mica desconnectat on permetem l'opcio d encaixar algún gol i donar esperances al rival.

Destacar el Partit de Martín Pariente i Eugeni Gomez.

Toca preparar el següent partit.

Força Atlètic!

Crónica Aleví C 05-05-18

ALEVÍ C; 13-0 ; MOLINS

Partit molt seriós de tot l'equip davant un rival que sabíem que èrem superiors, peró on havíem que demostrar que volem aquesta lliga. Al 3r quart el partit es va trencar amb la majoria dels gols per part nostre.

Demostrant un bon joc col·lectiu l'equip domina tot el partit fins al xiulet final de l'àrbitre.

Tot i ser un rival a priori inferior, si recordàvem el partit de l'anada, l'equip no va marcar el primer gol fins l'ultim quart, per això hem de ser igual de seriosos que sempre.

Destacar el partit de Dario Catasús, Víctor Quesada y Martí Moreno.

Nova setmana per treballar i importantíssima on està marcat amb vermeñl des de fa temps contra Espluguenc.

Força, Atlètic!

Cap Amunt