See other templates

Aleví B

crònica Aleví B 20/5/18

Martorell 7-1 Aleví B

 Partit per oblidar contra els cinquens, on no hem arribat a entrar al partit en cap moment. Hem encaixat un gol al primer minut que ens ha fet molt de mal. Ells esperaven darrera així que han aprofitat les nostres errades per anar-nos marcant els gols.

Nosaltres no hem aconseguit marcar fins al darrer moment, sense aprofitar les poques ocasions que hem tingut.

Seguirem treballant per guanyar els darrers dos partits.

CRÒNICA ALEVÍ B 13/05/18

Aleví B 10-1 Espluguenc

Enorme partit d'equip, que s'ha vist reflectit amb el resultat i un marcador ampli. Com portem dient tota aquesta segona volta, el nostre objectiu és millorar els resultats que vam obtenir en la primera i avui seguim en aquesta línia guanyant un partit amb molta superioritat davant un rival que ens havia guanyat a l'anada.

L'equip ha sortit molt endollat des de l'inici i ha marxat al final del primer quart amb un 3-0 a favor. Aquesta línia s'ha mantingut durant tot el partit, on hem dominat el joc en tot moment, realitzant bones transicions atac-defensa, defensa-atac i entenent on podíem fer mal al rival. Finalment el partit ha acabat 10-1.

Destacar la capacitat d'aquest equip per oblidar el mal partit de la setmana passada i demostra que, quan estem endollats i treballem tots junts, es manifesta el gran talent de cadascú.

Crònica Aleví B 21/4/18

Terlenka 5-0 Aleví B

Partit molt difícil contra el primer classificat on ens trobàvem amb moltes baixes. Tot i així estàvem esperançats i confiats de poder plantar cara al partit. Així ha estat fins la meitat del segon quart, on un gol seu ha fet que no hi creiéssim gaire més. A poc a poc han anat caient els gols i, juntament amb la falta d'encert en la nostra definició, ha fet que ells guanyessin uns merescuts tres punts.

CRÒNICA ALEVÍ B 05/05/18

Hospitalet 6 - 1 Aleví B 

Derrota difícil de pair, molt mal partit de l’equip que no s’ha sabut sobreposar a les condicions adverses que ens enfrontàvem. 

El partit se’ns ha posat encontre des del inicis amb dos gols de fortuna per part del rival que ha provocat que deixéssim de creure en la victòria i ens ha portat a competir a un nivell molt baix, sense dominar el partit ni la pilota, cosa que es tradueix amb poques ocasions i moltes pèrdues. Finalment en l’últim quart l’equip ha estat millor però el resultat ja era massa ampli per creure en treure un bon resultat. 

Trenquem la bona dinàmica que portàvem, esperem que sigui una derrota productiva i que ens serveixi per treure el caràcter guanyador i competitiu que avui no hem pogut veure. 

CRÒNICA ALEVÍ B 29/04/18

ALEVÍ B; 5-1 ; CAN VIDALET

Victòria merescuda i molt treballada davant un rival que a l’anada va ser molt superior a nosaltres i vam realitzar uns dels pitjor partits de la lliga. 

Malgrat un inci on el rival ha estat superior i s’ha avançat al marcador, l’equip ha estat capaç de capgirar la situació amb un gran nivell al tercer quart. Finalment en l’últim quart, el rival ha baixat els barços i ens hem acabat imposant 5-1.

Gran nivell de l’equip, demostrant que aquesta segona volta som un equip més sòlid defensivament i seguim amb l’objectiu de millorar els resultats obtinguts a la primera.

Cap Amunt