See other templates

ULTIMES NOTICIES

RESULTATS CAP SETMANA 17-18/03/18

L’Atlètic està acabant aquesta segona fase de la lliga com un coet. Fins a 23 victòries aconseguides aquest cap de setmana amb 3 empats i 4 derrotes, números de record històric a l’Atlètic. Això vol dir que gosem de bona salut i de felicitat aconseguida en molts i molts jugadors.

Què han fet els nostres 4 líders? Guanyar tots ells. Juvenil A, Infantil A i D i Benjamí E. A l’igual que els que persegueixen liderat com Cadet A, Aleví C, Aleví E i Aleví G (comparteix liderat ara).

Els situats a la part noble de les classificacions com ara 1r equip, Juvenil B, Aleví D, Benjamí A, Benjamí C i Prebenjamí A també van guanyar.

Cadet C, Infantil E, Aleví F, Aleví B situats en zona tranquil·la refermen el seu lloc amb victòries.

Els que estan lluitant per evitar descens van tenir resultats diversos, des de la gran victòria del Cadet B, passant per l’empat de l’Infantil C fins a la derrota de l’Aleví A al difícil camp del Sabadell CE.

Al CEBLLOB, 4 victòries i 1 empat dels prebenjamins.

Ens queda 1 jornada per arrodonir un gran 2n tram de competició.

Força Atlètic!! 

L'Atletic a Twitter

AtleticSantJust EQUIP DE LA SETMANA | 10 i 11 de març #forçaAtlètic https://t.co/QjtuFf4giD
AtleticSantJust 10-11 DE MARÇ: ✌️ 1⃣4⃣ victòries forasteres ⚖️ 3⃣ empats 🏠 Només 5⃣ partits a casa (4⃣ victòries ✌️) 📰 Fes una u… https://t.co/zMlLgtPrO8
AtleticSantJust Vols saber què han fet els equips de l’ @AtleticSantJust aquest cap de setmana? ⬇️ https://t.co/glD8v0UoaR

L'Opinió de l'Atlètic

T'agrada la nova app de l'Atlètic?
  • Vots: (0%)
  • Vots: (0%)
  • Vots: (0%)
Vots Totals:
Primer Vot:
Ultim Vot:
 
Powered by Sexy Polling
 

Visites

Avui134
Setmana616
Mes7513
Total Visites584371

Cap Amunt