See other templates

ULTIMES NOTICIES

REVISIONS MÈDIQUES SETEMBRE 2018

REVISIONS MÈDIQUES i RECORDATORIS

1.- Passem la relació dels jugadors nous o de nova incorporació a FCF que necessiten la preceptiva revisió mèdica (+info)

Durant els dies 14 i 17 de setembre vindrà un equip medic, al camp de futbol, que farà les revisions de 17:00h a 21:30h, en dos grups.

Donat que són molts per dia i que la fitxa no es pot tramitar fins que no tingueu la revisió mèdica, us donem la possibilitat de fer-la amb el mateix gabinet mèdic a partir del 16 d’agost a la seva seu: (horari de 16:00h-20:00h sense cita prèvia)

Diff Salut

Avda Xile 38, Local 1

93 140 12 43

 S’ha de portar l’anamnesi degudament complimentada i 22 euros (descarrega l'anamnesi aqui).

2.- Recordeu que si teniu tots els tràmits en regle ja podeu fer efectiu els pagaments del portal del federat i disposar la fitxa en alta. Si no recordeu la contraseña, del portal la podeu generar seguint les instruccions a la dreta del portal.

3.- Queden alguns jugadors per confirmar el mail de futbol.cat per a generar-se un nou mail amb les Claus del Portal. (potser el mail està a spam, si no és gmail).

4.- Un cop feu els 2 pagaments, recordeu fer la signatura segura on-line en vinculacions per a tancar el procès.

+ info

TRAMITACIÓ DE FITXES FEDERATIVES 18/19

Benvolguts pares/mares, feta la primera gestió de col·locar els jugadors als seus respectius equips, la situacions que us podeu trobar són les següents:

1.- Estem creant el portal del vostre fill, si encara no el tenia, i necessitem que obriu un e-mail que us haurà arribat procedent de futbol.cat. El confirmeu, si us plau, i ja tindreu el portal creat amb usuari i contrasenya. (potser estarà a spam). 

2.- Si sou de nova incorporació a FCF no tindreu la revisió mèdica en vigor. En aquest cas el procés quedarà interromput fins al setembre que podrà passar-la al club. (properament sortiran un llistat amb horaris de visita al camp)

3.- Si ja teniu feta la revisió, podeu tirar endavant i ja podreu liquidar la fitxa i mutualitat. Recordeu que es fa en 2 pagaments on-line i no oblideu de fer la signatura digital dintre del portal (en vinculacions)

4.- El procés estarà acabat. Qualsevol dubte que tingueu, comunicar-la per a través d’aquest mail durant el mes d’agost.

5.- Els jugadors dels equips Benjamí G, Prebenjamins B i C i Promeses que participaran en CEBLLOB, nosaltres ens encarreguem de gestionar-ho tot.

 

EQUIPS TEMPORADA 18/19

Els equips publicats aquí són provisionals i això vol dir que poden haver-hi canvis durant el mes de setembre, on hi haurà partits de preparació. Intentarem que siguin els mínims, però hem de saber que són possibles. En alguns casos encara en tenim dubtes i la pretemporada ens permetrà acabar de dissenyar els equips per a què cada jugador se senti important al seu equip. 

Els equips Promeses, Prebenjamí B i C i Benjamí G competiran al CEBLLOB. La resta ho faran  a FCF.

 

 

+ info

MASENZ GROUP, NOU PATROCINADOR

Estem molt contents d'informar-vos que l'Atlètic Sant Just FC té nou patrocinador: Masenz Group, una empresa farmacèutica internacional, especialistes en el proveïment farmacèutic de matèries primeres i dedicada a la producció i comercialització de complements alimentosos, recolzada per la qualitat provada de tots els seus productes i l'experiència del seu equip professional; compromesa amb la salut, qualitat de vida i benestar humà.

Benvinguts a la familia de l'Atlètic Sant Just FC! 

Cap Amunt