See other templates

  • slider_image_01.jpg
  • slider_image_02.jpg
  • slider_image_03.jpg
  • slider_image_04.jpg
  • slider_image_05.JPG
  • slider_image_06.JPG
ULTIMES NOTICIES

VII CAMPUS ATLÈTIC ESTIU 2019

Ja està obert el termini d'inscripció per al VII Campus Atlètic estiu 2019 (fins al 19 de juny).

Per inscriure cal omplir el full d'inscripció, fer el pagament (per transferència o targeta) i portar-lo a l'oficina del club, juntament amb el comprovant de pagament (tranferència, indicant el nom del nen/a), fotocòpia del DNI i CatSalut del participant.

Full d'inscripció                      

Inscription form

+ info

LA CRÒNICA

 

Dos són els partits triats aquest cap de setmana: Juvenil A i Cadet A. Els dos, saldats amb victòries convincents. El Juvenil, en un dur partit que vam saber resoldre sense perdre el cap i jugat amb valentia i cap alhora. Això és competir bé. El Cadet A, davant un dur rival al seu camp, però que va tornar a ser el equip organitzat i equilibrat de la primera volta i així és difícil perdre. Tocarà seguir mostrant la nostra millor versió.

El primer equip no va tenir sort a Vilafranca i en buscar la victòria al minuts finals, va trobar la derrota injusta. Però confiem que ens aixecarem i en el moment més adequat per a deixar la lliga sentenciada dissabte 27.

Força, Atlètic!!!

 

 

 

 

 

CONVENI AMB FCB

L'Atlètic ha signat un contracte de col·laboració amb el F.C. Barcelona.

Els representants del Futbol Base, Jordi Roura i Aureli Altimira, han deixat palés el seu reconeixement per la tasca formativa del nostre Club amb línies confluents en metodologia futbolística i valors.

 

 

 

 

ATLÈTIC NEWS

                                                         

+ Info
Cap Amunt